VAGA i RIBE  – Dva znaka koja je ”ZIVOT NAUCIO” da mogu VEROVATI SAMO SEBI, ovi znaci se oslanjaju samo na sebe, a njihovo POVERENJE je SKUP POKLON koga je potrebno ZASLUZITI brojnim delima!

VAGA i RIBE – Dva znaka koja je ”ZIVOT NAUCIO” da mogu VEROVATI SAMO SEBI, ovi znaci se oslanjaju samo na sebe, a njihovo POVERENJE je SKUP POKLON koga je potrebno ZASLUZITI brojnim delima!

4 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Veoma cesto na kraju krajeva shvatimo da se mozemo osloniti samo na sebe, a sto to pre shvatimo, to je bolje po nas, ipak postoje osobe koje su to shvatile odavno, postoje osobe koje se oslanjaju samo na sebe, postoje osobe cije je poverenje zaista ”skup poklon” a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Vage i Ribe…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

VAGA

 

Vaga je znak koji zeli sve da kontrolise, vaga nadstoji da svoj zivot ima u svojim rukama, vaga zeli da kontrolise sva desavanja u svom zivotu.

Mnogi smatraju da su vage previse opterecene kontrolom, ali zapravo je to jedna od velikih prednosti vaga, vage prosto ne prepustaju nista slucaju, vage su spremne na sve.

Vage su osobe koje su mnogo puta u zivotu bile povredjene, i to su vaga bile povredjene zbog postupaka ljudi kojima su vage najvise verovale, a upravo je vagama to mnogo tuge donelo, a isto tako vage su nekada ocekivale pomoc nekih osoba oko nekih bitnih stvari, a te osobe uopste nisu pomogle vagi, upravo je vaga tada shvatila da se moze osloniti samo na sebe, upravo su tada vage naucile vaznu zivotnu lekciju, naucile su vage da uvek mogu racunati samo na sebe.

Sada je situacija drugacija, sada vage ne ocekuju niciju pomoc, a njima ni nije potrebna bilo cija pomoc, vage se sada oslanjaju samo na sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3