BIK: Mesecni horoskop za AVGUST: Ocekuje vas RAZOCARENJE na polju ljubavi!

BIK: Mesecni horoskop za AVGUST: Ocekuje vas RAZOCARENJE na polju ljubavi!

8 Augusta, 2018 Off By luca

Posao:

Dragi Bikovi,
Mars koji se nalati u vašem polju posla i karijere praviće 2. avgusta kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. To će vam doneti neočekivane teškoće na poslu. Na nesuglasice ćete nailaziti sa nadređenima. Zastoji mogu biti izazvani kvarovima na sredstvima za proizvodnju. To će vas usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Venera, vaš vladar, ući će 8. avgusta u znak Vage, gde je u sedištu i stabilna. Napredak ćete ostvariti na polju usluga, posebno ako se bavite modnom konfekcijom, frizerskim i kozmetičkim uslugama, dizajnom i enterijerom. Trigon Venere sa Marsom doneće vam nove prilike za uvećanje zarade. Imaćete mogućnost da ostvarite uspeh u novim i modernim uslužnim delatnostima. 11. avgusta Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom, što će dovesti do neslaganja sa jednim poslovnim partnerom oko raspodele zarade od zajedničkog posla. Ako ne postignete kompromis, prekinućete saradnju, što će vam naneti gubitak. Merkur će krenuti direktno 19. avgusta. Uspećete da poboljšate zaradu zahvaljujući ranijim investicijama koje će početi da donose profit.
Trigon Jupitera sa Neptunom znatno će poboljšati vaše odnose sa posovnim partnerima, a doneće vam i veću popularnost i uspeh na polju javnosti. Ako se bavite estradom ili kreativnim zanimanjima, vaši radovi i projekti će doći u centar pažnje javnosti, a to će pozitivno uticati i na vašu zaradu. Sunce će 25. i 26. avgusta praviti trigon sa Uranom, a zatim i sa Saturnom. Uspećete da realizujete jednu novu ideju, što će vam omogućiti napredak u razvoju dugoročnih i ključnih projekata. Mars će 27. avgusta krenuti direktno. Sve ovo će vam doneti zaradu bolju od očekivane. Više uspeha vas očekuje ako se bavite oblastima IT-ja, medija, elektronske industrije i energetskim resursima.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju stalno zaposlenje u struci. Važno je da budete istrajni i strpljivi. Upornost će vam se isplatiti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Nailazićete na neslaganja i neočkivane konflikte u odnosu sa voljenom osobom na početku avgusta zbog kvadrata Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. Konflikt će biti kratkotrajan ali snažnog intenziteta. Potrebno vam je više tolerancije i razumevanja. Uspećete da rešite nesuglasice i poboljšate vaš odnos.
Sredinom avgusta biste mogli da odete na zajedničko putovanje. Ako ste imali to u planu, pa ste odlagali iz nekog razloga, dobro bi vam došlo da se izdvojite iz svakodnevnih situacija i opustite u društvu sa voljenom osobom. Krajem meseca će Mars krenuti direktno, što će uneti više dinamike i potrebe za novim zajedničkim doživljajima između vas dvoje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2