Bik – Znak NEZNOG SRCA koga ne moze svako da RAZUME, iako Bika mnogi ne RAZUMEJU, svi ga POSTUJU i svi ga veoma lako ZAVOLE zbog njegove DOBROTE!

Bik – Znak NEZNOG SRCA koga ne moze svako da RAZUME, iako Bika mnogi ne RAZUMEJU, svi ga POSTUJU i svi ga veoma lako ZAVOLE zbog njegove DOBROTE!

Juni 27, 2018 Off By Pleomax993

Bik – znak koji se ne istice previse, znak koji odise dobrotom i plemenitosti, ali znak koga mnogi ne razumeju…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Bikovi su osobe koje se ponasaju veoma razumno, bikovi se takodje ponasaju i veoma odgovorno, bik je znak koji uvek nadstoji da bude fer i korektan prema svima, a ono sto bikovi najbolje rade jeste to sto uvek ispune svoja obecanja.

Biku je stalo, kao retko kom znaku da uvek ispuni svoje obecanje, pa kada su u pitanju obecanja bik svako svoje obecanje ispuni, za bikove je njihova rec nesto od velikog znacanja, bikovi su oduvek ljudi od reci.

Mnogi ne razumeju bikove, ne razumeju iz razloga sto bikovi veoma cesto stavljaju “zarez“ tako gde bi trebala da budu “tacka“, a to znaci da bikovi mnogo puta pruzaju drugim osobama priliku da isprave neke svoje greske, iako je i samim bikovima jasno da neke osobe ne zasluzuju drugu priliku.

Bikovi imaju nezno srce, osobe rodjene u znaku bika mogu da oproste, bikovi imaju veliko srce koje moze svakome da oprosti, a narucito su bikovi “slabi“ na lose postupke svojih dragih osoba, bikovi su svojim dragim osobama spremni da oproste koliko god je potrebno puta.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3