Devica – Znak koji svoju LJUBAV ne dokazuje RECIMA nego DELIMA, znak koji je spreman da se ODREKNE sopstvene SRECE zarad SRECE svojih VOLJENIH OSOBA!

Devica – Znak koji svoju LJUBAV ne dokazuje RECIMA nego DELIMA, znak koji je spreman da se ODREKNE sopstvene SRECE zarad SRECE svojih VOLJENIH OSOBA!

Juni 27, 2018 Off By Pleomax993

Iako je mnogim osobama vazno samo da mnogo govore, iako je mnogim osobama vazno samo da obecavaju, ipak postoje osobe koje ne govore mnogo, postoje osobe cija “dela govore“, postoje osobe koje su velikodusne i koje usrecuju svoje drage osobe, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Device…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

 

Reci su nesto na cemu smo svi jaki, ali dela su nesto sto najbolje govori sve o nama, dela uvek otkrivaju kakve smo osobe, a device su osobe koje nisu jake na recima, nego samo na delima, dela devica o njima govore sve.

Device su osobe koje nekada izgledaju kao da su u svom svetu, nekada device izgledaju zamisljeno, nekada device neke osobe prosto ne mogu da razumeju, ali device su takve, device nisu navikle da mnogo govore nego su device navikle da vredno rade i da se trude.

Device mnogo razmisljaju, to nije nikakva tajna, device vole da budu pripremljene i spremne na sve, device ne zele da dozvole da ih bilo sta iznenadi, a da one nemaju adekvatno resenje i odgovor na to, device uvek zele i trude se da budu iznad situacije.

Device su osobe koje ne zele previse da obecavaju, veoma retko neko moze cuti da devica nesto obecava, ali ako devica nesto obeca ona ce se potruditi da to i ispuni, tu nema nikakve dileme, sve sto device obecaju one na kraju ispune.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3