BLIZANCI i RIBE – Kada je najteze ljudima oni im POMAZU, oni nikada NE ODUSTAJU od svojih dragih osoba, oni svoju ljubav dokazuju samo DELIMA!

BLIZANCI i RIBE – Kada je najteze ljudima oni im POMAZU, oni nikada NE ODUSTAJU od svojih dragih osoba, oni svoju ljubav dokazuju samo DELIMA!

27 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Postoje znaci koji prosto ne vole previse da govore, postoje znaci koji govore samo onda kada je to potrebno, postoje znaci koji svoju ljubav dokazuju samo delima, a upravo su takvi znaci Blizanci i Ribe…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

BLIZANCI

 

Blizanci su osobe koje veoma cesto izgledaju hladno, izgledaju odusutno, nekada se cak njihove drage osobe zapitaju sta se desava sa njima, nekada blizanci ne cine nista za srecu svojih dragih osoba, ali tako blizanci cine samo onda kada primete da su njihove drage osobe srecne.

Blizanci nikada ne vrse pritisak na svoje drage osobe da se promene, nego im dopustaju da rade ono sto zele, i blizanci se nikada ne mesaju u izbore svojih dragih osoba, ali onda kada primete da su njihove drage osobe tuzne, upravo tada blizanci pokazu svoje pravo lice, upravo u tim trenucima se oni pokrenu, upravo tada stanu uz svoje drage osobe i upravo im tada najvecu podrsku i pomoc pruzaju.

Blizanci su osobe koje su uz svoje drage osobe samo onda kada im je najteze, samo onda kada od necega zavisi njihova sreca, upravo tada blizanci pomazu svojim dragim osobama da se izbore za sve ono do cega im je stalo.

Blizanci svoju ljubav prema dragim osobama nikada nisu dokazivali recima, blizanci to prosto ne umeju, oni ne umeju da budu slatkorecivi, nego blizanci svoju ljubav dokazuju samo svojim delima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3