DNEVNI HOROSKOP za 28. jul: Pred Bikom VAZNA odluka, a Skorpiju ocekuje SPEKTAKULARAN dan!

DNEVNI HOROSKOP za 28. jul: Pred Bikom VAZNA odluka, a Skorpiju ocekuje SPEKTAKULARAN dan!

27 Jula, 2018 Off By Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi u danu pred vama cete biti u velikoj dilemi, naime upravo vas danas ocekuje jedna ponuda koja je vezana za plan posla, a o kojoj cete morati dobro da razmislite, sem toga u danu pred vama vas ocekuju manje nesuglasice sa voljenom osobom.

BIK

Dragi bikovi pred vama je bolna i vazna odluka, u danu pred vama ce vas vasa voljena osoba povrediti ,bolje receno izdati, a vi cete morati da odlucite da li cete voljenoj osobi pruziti drugu priliku, ili cete se odluciti za raskid veze, pred vama je dan ispunjen nervozom i tugom.

BLIZANCI

Dragi blizanci u poslednje vreme veoma malo vremena poklanjate voljenoj osobi, a vasa voljena osoba se oseca zaista tuzno i usamljeno, ona vam stalo salje znake da nesto nije u redu, ali vi to ne primecujete, morate se promenti ako zelite da vasa veza opstane.

RAK

Dragi  rakovi pred vama je dan koji ce vam doneti samo srecu, a razloga za srecu cete imati mnogo, danas vas ocekuje znacajan finansijski dobitak, a takodje vas ocekuje romanticno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba, prosto cete uzivati u danu pred vama.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3