BROJANICA – SIMBOL VELIKE ZASTITE! Izaberi jednu ”BROJANICU” i saznaj od cega ce te ona ZASTITITI!

BROJANICA – SIMBOL VELIKE ZASTITE! Izaberi jednu ”BROJANICU” i saznaj od cega ce te ona ZASTITITI!

24 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Veliki broj simbola zastite postoji, ali brojanice su poznate po tome sto mogu najvecu sastitu da donesu, a svima je nama potrebna zastita od necega, svako od nas ima nekih problema u zivotu, a sve te probleme mozemo izbeci ako nas stititi brojanica…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

BROJANICA A.

 

Zvuci mozda cudno, ali vama najvise donosi tuge to sto ste dobar covek, upravo vasu dobrotu mnogi koriste, upravo zbog toga imate mnogo  tuge.

Vi ste osoba koja svima zeli dobro, ali to se ne moze reci za druge osobe, to se ne moze reci za druge osobe kada ste vi u pitanju, posto vama mnoge druge osobe ne zele dobro.

Vi ste osoba koja se nikome ne sveti, vi ste osoba koja veruje u neku pravdu, vi ste osoba koja tim osobama pokazuje da postoji velika razlika izmedju vas.

Ali vi ste osoba koja ima tuge u svom zivotu, to je cinjenica, ali to vise nece biti slucaj, brojanica koju ste izabrali ce vas upravo zastitii od uticaja tih ljudi, niti jedna vise ta osoba nece moci da vas povredi, niti jedna osoba vam vise nece donositi tugu.

Ova brojanica ce vas stititi od losih ljudi, a videcete da ce vam zivot postati mnogo lepsi, vas ce ova brojanica stititi i omogucice vam da se izborite za srecu, a sreca je upravo ono sto vi zelite.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3