SIMBOLI DOBRE MAGIJE TI DONOSE VELIKU SRECU! Izaberi jedan “SIMBOL“ i on ti otkriva na koji nacin ces biti NAGRADJEN za tvoja brojna PLEMENITA i DIVNA DELA!

SIMBOLI DOBRE MAGIJE TI DONOSE VELIKU SRECU! Izaberi jedan “SIMBOL“ i on ti otkriva na koji nacin ces biti NAGRADJEN za tvoja brojna PLEMENITA i DIVNA DELA!

Juni 24, 2018 Off By Pleomax993

Ma koliko da se nama svima nekada cinilo da pravda uopste ne postoji, ipak ona postoji i to uvek na kraju shvatimo, veoma je vazno da cinimo brojna plemenita dela jer ako tako cinimo onda mozemo ocekivati nagradu, bas kao sto postoji pravda, tako i postoje simboli dobre magije, a simboli dobre magije mogu da donesu veliku srecu i oni mogu da nagrade one osobe koje su zasluzile srecu svojim plemenitim delima…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SIMBOL DOBRE MAGIJE A.

 

Vi ste osoba koja se ne zali, vi se ne zalite cak i onda kada u vasem zivotu imate mnogo tuge, vi ste jednostavno divna osoba, vi ne zelite da opterecujete druge ljude vasim problemima, vi ste jedna veoma brizna i dobra osoba.

Simbol dobre magije koga ste izabrali ova “dobra vila“, vam otkriva na koji nacin cete biti nagradjeni za vasa plemenita i divna dela:

“Vi cete biti nagradjeni sa velikom ljubavnom srecom, vi cete biti nagradjeni tako sto cete uskoro upoznati osobu koja ce vas usreciti, vi cete uskoro upoznati osobu sa kojom cete uzivati u sreci, osobu kakva vam je i potrebna, upravo cete sa tomo osobom zapoceti vezu i u toj vezi cete uzivati u velikoj sreci“.

Simbol dobre magije otkriva da cete biti nagradjeni velikom ljubavnom srecom, otkriva vam da cete upoznati osobu koja ce vas voleti i sa kojom cete uzivati u ljubavnoj sreci, upravo na takav nacin cete biti nagradjeni za vasa brojna plemenita i divna dela, to vam otkriva ovaj simbol dobre magije.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3