Da li si zaista SLOBODNA osoba koja pokusava da uziva u zivotu, ili si osoba koja zbog brojnih problema uopste nema SLOBODE u svom zivotu?! Izaberi jedna “ANDJEOSKA KRILA“ i saznaj!

Da li si zaista SLOBODNA osoba koja pokusava da uziva u zivotu, ili si osoba koja zbog brojnih problema uopste nema SLOBODE u svom zivotu?! Izaberi jedna “ANDJEOSKA KRILA“ i saznaj!

Juni 26, 2018 Off By Pleomax993

Svako od nas ima pravo da se ponasa u zivotu onako kako zeli, ali mnoge osobe zbog brojih problema to ne cine, brojne osobe uopste nisu slobodne, nego te osobe svoj zivot zive onako kako im ne odgovara, neke osobe jednostavno ne umeju da se izbore za srecu, a upravo su andjeoska krila simbol slobode, i ona mogu da otkriju pravo istinu o nama i o nasim zivotima…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

ANDJEOSKA KRILA  A.

 

O vasem zivotu je veoma tesko bilo sta reci, vas zivot su obelezili brojni problemi, ali vi nista odustajali ni kada vam je bilo najteze, oduvek ste pokazivalu veliku veru u promenu, pokazivali ste veru da ce sve biti onakako kako i zelite.

Andjeoska krila otkrivaju istinu o vama, otkrivaju da li ste zaista slobodna osoba:

“Predstavljate osobu koja ima donekle slobode, vi ste osoba koja ima slobode da pokusa neke stvari, i vi veoma cesto uspevate da se izborite za srecu, medjutim vasa sloboda nije potpuna, vi ste imali nekih poraza u zivotu, pa sada kao da se bojite da ponovo ne budete porazeni i da ponovo ne dobijete tugu, pa zbog toga ne cinite neke stvari koje bi zeleli, ali vi ne bi trebali tako da razmisljate, potrebno je da pokazete vecu odavaznost i hrabrost, jer samo tako mozete zaista uzivati u velikoj slobodi, jedino tako mozete uzivati u zivotu“.

Andjeoska krila vam otkrivju da ste vi samo donekle slobodna osoba, andjeoska krila otkrivaju da vi smete da ucinite neke stvari za sopstvenu srecu, medjutim postoje i neke za koje nikako da se usudite da uradite, ali andjeoska krila vam otkrivaju da bi to trebali da promenite kod sebe, jer jedino tako mozete uzivati u zivotu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3