DNEVNI HOROSKOP za 27.jun: Riba se danas DOKAZUJE na poslu, Blizance ceka iznenadjenje, Rak bi se mogao RAZOCARATI…

DNEVNI HOROSKOP za 27.jun: Riba se danas DOKAZUJE na poslu, Blizance ceka iznenadjenje, Rak bi se mogao RAZOCARATI…

Juni 26, 2018 Off By luca

OVAN

Ovo ce za vas biti dan kao stvoren za odmor.Konacno imate mogucnost da   uzivate u plodovima svog rada.

Dali ste sve od sebe da resite sve probleme koje imate i to je ono do cega vam je najvise i stalo  i konacno je ovo dan kada se mozete posvetiti sebi.

 

BIK

Vas danas na radnom mestu cekaju odredjeni problemi a posebno to sto imate  sukobe sa vasim kolegama jer vi jednostavno nikako ne mozete da se pomirite sa tim da ne mozete da se slozite oko nekih stvari.

Za vas je najbolje da danas odmorite od  rasprava i da pokusate resiti ono sto se resiti da.

 

BLIZANCI

Vama ce ovaj dan proteci bez vecih promena.Dakle nema sanse da se desi nista posebno,ovo je dobra prilika da se odmorite od svega i da uzivate u onome sto vam dolazi.

Na poslu mirno,a u ljubavi vas ceka malo iznenadjenje krajem dana.

 

 

 

RAK

Vi ste osoba koja zna da se bori za ono do cega joj je stalo ali su velike sanse da cete danas shvatiti da nema svrhe da se   borite za srce jednog Ovna zato sto on ne moze ili nece da vam pruzi sve ono sto vam je iskreno potrebno i sto vam je vazno.

 

 

LAV

Vi ne mozete i necete da prastate nekome ko  ce vas ponovo povrediti.Zato ce danas biti definitivan kraj prijateljstva sa jednim Bikom.Vi ste za  njega bili spremni na sve,a danas cete saznati da vas je on svo vreme  lagao i to ce vam tesko pasti.

 

DEVICA

Pred vama je danas jedan miran dan.Moze se reci da ce proteci  bez vecih promena kada je rec o poslu ali da kada je ljubav u pitanju ovo vrlo lako moze da se pokaze kao  uspesan dan za ulazak u nove emotivne veze ali pri tome i da  nove korake za  osobe koje su vec zauzete.Moguca je i prosidba.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2