Da li ti je SUDJENA LJUBAV ZA CEO ZIVOT ili ces jos mnogo LJUBAVNIH POCETAKA imati?! Izaberi jedan ”BUKET RUZA” i saznaj!

Da li ti je SUDJENA LJUBAV ZA CEO ZIVOT ili ces jos mnogo LJUBAVNIH POCETAKA imati?! Izaberi jedan ”BUKET RUZA” i saznaj!

20 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Svaka osoba kada zapocinje novu vezu zeli da ta veza bude zauvek, i da ljubav u njoj traje zauvek, ali ocekivanja su jedno, a realnost nesto sasvim drugo, ipak sigurno da postoje osobe kojma je sudjena ljubav za ceo zivot, sigurno da postoje osobe koje su vec u vezi sa osobom sa kojom ce biti i u buducnosti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

 

BUKET  A.

 

Vi ste osoba koja nikada ne odustaje od veze u kojoj je, vi ste osoba koja je spremna da se bori za uspeh svoje veze, spremni ste da oprostite sve samo kako bi vasa veza bila uspesna.

Buket ruza otkriva da li vam je sudjena ljubav za ceo zivot ili vas ocekuje jos mnogo ljubavnih pocetaka:

”Nikakvih vi vise ljubavnih pocetaka necete imati, vi ste trenutno u vezu sa osobom koja vas mnogo voli i upravo vam je ta osoba sudjena, i sa tom osobom vam je sudjena ljubav za ceo zivot, vi i vasa voljena osoba cete biti u vezi i u buducnosti i vi cete sa vasom voljenom osobom uzivati u velikoj sreci”.

Buket ruza otkriva da je vama sudjena ljubav za ceo zivot upravo sa osobom sa kojom ste u vezi, buket otkriva da vas ne ocekuju vise nikakvi ljubavni pocetci i otkriva da cete vi sa vasom voljenom osobom uzivati uvek u velikoj sreci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3