Ovan – Dace ti svoje SRCE NA DLANU, VOLECE TE KAO NIKADA NIKO, ali ako ga PREVARIS ili POVREDIS onda ces ZAZALITI zbog toga!

Ovan – Dace ti svoje SRCE NA DLANU, VOLECE TE KAO NIKADA NIKO, ali ako ga PREVARIS ili POVREDIS onda ces ZAZALITI zbog toga!

20 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Mnoge osobe pokusavaju da budu pravedne, ali to nikome ne polazi za rukom kao sto to polazi pripadnicima znaka ovna, pravednost je nesto sto ih karakterise, i nesto tako posebno kod ovnova…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Ovnovi su osobe koje tacno znaju sta zele, nikada se ovnovi ne dvoume,a to je zbog toga sto su oni uvek sigurni kako u sebe, tako i u svoje postupke.

Srce ovnova je prepuno ljubavi, srce ovnova je prepuno neznosti, i ovan svu tu ljubavi i neznost poklanja onim osobama koje to zasluze, onim osobama do kojih je ovnu stalo, za ovnove ne postoji lepsi prizor na svetu od toga kada primeti neku njihovu ovnovu srecnu, ovnovima to mnogo znaci i to im donosi veliku srecu.

Ovnovi su veoma brizni, ovnovi tako velikodusno poklanjaju svoju ljubav svim osobama do kojih im je stalo, ovnovi pomazu drugim ljudima, ovnovi sve cine za srecu drugih osoba i ovnovi se nikada ne zale ni za sta.

Ovnovi su u ljubavi takodje veoma brizni i nezni, ovnovi se prema svojoj voljenoj osobi ophode kao prema najvaznijoj osobi na svetu, ovnovi svojoj voljenoj osobi poklanjaju svoje srce na dlanu, i vole svoju voljenu osobu vise od bilo cega na svetu, poklanjaju toliko kolicinu ljubavi da se njihova voljena osoba oseca kao da je na ”7. nebu”, a ovan sve sto trazi jeste da mu ta ljubav bude uzvracena.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3