Da nevernog skota uhvatis na delu:URADI OVO i saznaj da li te ON VARA!

Da nevernog skota uhvatis na delu:URADI OVO i saznaj da li te ON VARA!

Juni 23, 2018 Off By luca

Nekada je veoma tesko shvatiti da li si  nekom jedini ili on pored  tebe ima jos ko zna koliko osoba koje isto kao tebe laze.EVO koji su nacini da shvatis da li ti je muskarac veran ili da  ga uhvatis na delu ako on to nije!

 

NJEGOV TELEFON:

Muskarac koji ima nesto da krije ce sasvim sigurno kriti i svoj telefon.Dakle,ako tvoj dragi cesto pise poruke kada je sa tobom,ako se ne javlja na telefon u tvom prisustvu vec odlazi u neku drugu prostoriju, odmah znas da imas za sumnju u njegovu vernost.

Pri tome,mnogi muskarci postaju nesigurni u tim trenucima,pa ako vidis da se tvoj dragi menja odnosno menja raspolozenje zbog jednog poziva onda ce ti biti sasvim lako da shvatis da on zapravo tebe vara.

 

NE IZLAZI SA TOBOM NA JAVNA MESTA:

Ovo moze da se desi zato sto si mu druga,pa se plasi da ce ona koja je prva da vas vidi,ili jednostavno neko ko zna sta je ono sto on radi. Upravo iz tog razloga on ce pokusavati da vasa vidjanja ogranici na neka manje poznata mesta gde su i manje sanse da vas neko koga poznajete ugleda.

 

CESTO MENJA PLANOVE:

Recimo da ste se dogovorili za nesto i on  to mora da odlozi,a kada ga pitas sta je razlog tome on samo okrene glavu i pokusava da ti da neko glupo objasnjenje.Razlog je verovatno to sto mora NJOJ  da ide i nista drugo.]

 

PORUKE I POZIVI:

Uporno mu neko pise ili ga zove,on to pravda poslom, ili slicnim stvarima, ali ti vidis  u njegovim ocima da to nije istina…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2