Izaberi jedan KARANFIL koji ti se najvise dopada i on otkriva PRAVU ISTINU o tome kakva si osoba u ljubavi, jedan je znak da imas CISTO i NEZNO SRCE!

Izaberi jedan KARANFIL koji ti se najvise dopada i on otkriva PRAVU ISTINU o tome kakva si osoba u ljubavi, jedan je znak da imas CISTO i NEZNO SRCE!

22 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Karanfil je cvece, ali karanfili veoma lako mogu da nam otkriju kakvi smo u ljubavi, sve zavisi od naseg izbora karanfila, odnosno od toga koju boju karanfila odaberemo…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

CRVENI KARANFIL A.

 

Vi ste osoba za koju je ljubav nesto najvaznije sto postoji, vi ste osoba koja je spremna za ljubav da ucini sve, vi ste osoba koja je spremna da sve zivotone uspehe zameni samo za onaj ljubavni.

Vi ste osoba koja se u vezi uvek ponasa veoma odgovorno, nikada sebi niti jednu gresku ne dozovljavate, ali isto tako ne dozvoljavate ni da vasa voljena osoba gresi, vi ste osoba koja je posvecena uspehu svoje veze, vi ste osoba koja za uspeh svoje veze cini sve.

Predstavljate osobu koja veoma retko prasta u ljubavi, vi ste osoba koja moze da oprosti ali vi ne mozete da zaboravite, vama je do ljubavi previse stalo kako bi dozvoljavali da vas voljena osoba povredujuje.

Ono sto je posebno i drugacije kod vas, a ujedno i divno, jeste to sto je ona osoba koja je sa vama u vezi uvek srecna, vi ste osoba koja sve cini za srecu svoje voljene osobe, vama je sreca voljene osobe nesto najvaznije, to otkriva ovaj karanfil.

Dakle vi ste osoba kojoj je ljubav najvaznija, vi ste osoba cije je ponasanje u ljubavi uvek pravedno.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3