Danas je krvavi,pun mesec u Ovnu:Evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

Danas je krvavi,pun mesec u Ovnu:Evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

9 Oktobra, 2022 Off By dea

Danas je krvavi mesec u znaku Ovna. Ovo je dan kada ce doci do velikih promena u zivotu odredjenih znakova!

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce danasnji dan doneti promene. Posebno zato sto se nalazi pun mesec u vasem znaku. Ovo moze da bude dan za promene, ali i za odluke. No, ako ste od nekoga nesto sakrili, znajte da ce danas sve izaci na videlo.

 

BIK

Vi ne treba da brinete ni u kom slucaju. Jer, vama ce ovaj dan doneti  promene na bolje. Nema nimalo sumnje da cete saznati da postoji neko ko prema vama gaji emocije. Nije nemoguce ni da ce biti u pitanju osoba prema kojoj vi osecate isto, a mislite da je ona ravnodusna

 

BLIZANCI

Konacno, dolaze dani za ljubav. Vama ce ovaj dan i ovaj fenomen doneti susret koji ce biti ljubav na prvi  pogled. Vi mozda sada ne verujete u to ali polako, u danu pred nama cete svakako biti razuvereni. I sto je najvaznije od svega, bicete srecni.

 

RAK

Ljubav vam je na prvom mestu. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je od velike vaznosti da pazite kome verujete, kome odajete tajne, kome poklanjate svoje srce.  Ovaj dan moze da bude prilika da saznate jednu vaznu istinu, koja moze da promeni sve.

 

LAV

Kada ste vi u pitanju, noc punog meseca nece doneti promene. Dakle, vi nemate razloga za brigu ali ni za radovanje, iz prostog razloga sto jednostavno  ovaj fenomen nece uticati na vas.  Dolaze vam dani promena u buducnosti, ali, sada za sada, sve ostaje kako jeste.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da nema sumnje da cete saznati da postoji neko  ko zeli da vas ima u sovjoj blizini. Ono sto je jasno, ovog dana cete morati da donesete odluku o tome hocete li toj osobi dati sansu. Previse vas voli, i u to nema sumnje, ali nece da ceka bilo sta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2