Ljubavni horoskop za ponedeljak, 10.oktobar:Nekome zvezde spremaju iznenadjenje!

Ljubavni horoskop za ponedeljak, 10.oktobar:Nekome zvezde spremaju iznenadjenje!

Oktober 9, 2022 Aus Von dea

 Ljubav za ponedeljak. Evo kome ce  ovaj dan doneti ljubav, novu sansu za srecu i za emocije!

 

 OVAN

Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko kome je do vas iskreno stalo. Moguce je da cete u danu koji je pred nama shvatiti ko je ta osoba,ali sve ostalo zavisi samo od vas.

 

BIK

Ljubav vam je drugo ime. Cini se da konacno imate nekoga ko je sprema da vas voli i da je konacno sve onako kako bi ste zeleli. Moguce je da ce ovaj dan biti dan za ljubav i radost.

 

 BLIZANCI

Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Ali, problem je u tome sto niste spremni za novu ljubav. I to je u redu, sve dok to i kazete. Nemojte nikome davati laznu nadu.

 

RAK

Vrlo je bitno da kazemo da su pred vama dani za ljubav i dani kada ce vam krenuti na bolje. Ali, polako, budite strpljivi. Sve dok postoji neko ko vas voli, vi treba da se okrenete  ka novoj sansi za srecu.

 

LAV

Moramo da kazemo da ce ovaj dan doneti radost. Da nema nimalo sumnje da cete saznati da postoji neko ko prema vama oseca nesto vise. To saznanje ce vam prijati ali vi ipak niste spremni za nove romanse.

 

DEVICA

Uporno gledate u proslost. To je ono sto moramo da kazemo. I to vam je greska. Previse se nadate nekome ko ionako nikada nije zasluzio vasu ljubav. Imajte to na umu i mislite na sebe i svoje dobro.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2