Danas neko pravi veliku gresku !

Danas neko pravi veliku gresku !

Februar 18, 2023 Aus Von luca

 

OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo  sumnje da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. To je jako vazno. Ovaj ponedeljak vama donosi jedno jako lepo iznenadjenje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Moramo da kazemo da su pred vama dani kada ce sve biti moguce. Jako vam znaci jedan rak i cinjenica je da su pred vama dani kada cete shvatiti da i on prema vama oseca isto. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

BLIZANCI

Konacno cete dobiti ono sto zelite. To je jako vazno da kazemo. Dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Ovaj ponedeljak ce biti prilika da se uverite u to da postoji neko kome je do vas  iskreno stalo.

 

 RAK

Ljubav vam je na prvom mestu. To je ono sto je izvesno. Vi silno zelite da imate nekoga ko ce vas voleti ali bitno je da budete strpljivi. Nece takva osoba jos neko vreme uci u vas zivot.

 

 LAV

Sada je  kasno za kajanje. Vi ste imali srecu i bilo vam je malo i sada ste jednostavno ostali bez svega. Zeleli vi to da promenite ili ne, vreme je da se pomirite sa tim. Osoba do koje vam je stalo je pronasla svoju srecu.

 

 DEVICA

Konacno ce i vama ovaj dan doneti nesto lepo.Moze se reci da vas od pocetka novembra prate neki ruzni trenuci ali za sve postoji prvi i poslednji put. Ovaj ponedeljak donosi lepe vesti na koje ste jako dugo cekali.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2