U naredna 72 sata nekome slede najbolji dani ikada !

U naredna 72 sata nekome slede najbolji dani ikada !

Februar 18, 2023 Off By luca

OVAN

Ovaj će tjedan sigurno biti nezaboravan!  Ako ste slobodni, lako biste mogli otkriti da je netko s predivno razigranim vibracijama zainteresiran za spoj s vama. Za one koji su već u vezi, vi i vaša draga možete iskoristiti ovaj tjedan da na neki način produbite svoju ljubavnu povezanost. Neki od vas možda se čak odluče i pokušati dobiti bebu! Čak i ako ste potpuno slobodni, možete imati izvrstan tjedan. Gotovo vam je zajamčeno da ćete uživati ​​u druženju s dobrim prijateljima.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

U vaš romantični svijet mogao bi doći čitav niz mogućnosti. Možda ste se nedavno osjećali kao da ste predugo spavali za volanom, kao da je praćenje dosadne rutine dovelo do toga da izgubite dio svog osobnog sjaja. Spremite se da izađete iz svoje zone udobnosti i krenete u novu ljubavnu avanturu! Ovaj tjedan podsjetit ćete se da je najbolji izlaz iz kolotečine prisiliti se na radikalno drugačije djelovanje. Sve počinje s vašim mislima. Oni vas mogu dovesti do nečega uistinu čarobnog u vašem ljubavnom i seksualnom životu. Možeš ti to!

BLIZANCI

Konačno se osjećate kao da je vaše srce u skladu s onim što znate da je ispravno i istinito. To može značiti mnogo stvari — u nekim slučajevima ima veze s trenutnom vezom. Znate da su vaše vrijednosti lijepo usklađene s vrijednostima vašeg partnera. Ako trenutno ne izlazite ni s kim, tada možete razviti lijepo utemeljenu perspektivu o stvarima srca. Možda ste nedavno obavili – ili željeli – mnogo duhovnog rada ili možda pročitali neke korisne knjige o vraćanju ljubavi prema sebi. Ulaganje vremena i truda može učiniti čuda!

 

RAK

Vjerojatno ćete imati malo strpljenja ovog tjedna za površne razgovore. Ako vaš ljubavnik ili ljubavni interes nije zainteresiran za upuštanje u dubine uz vas, možda biste radije krenuli na ovo putovanje sami. U vama bi moglo stvoriti želju da izvučete informacije koje  netko tko vas voli, trudi se držati u bocama. Da, to također može značiti da ćete se spremati razotkriti nečije laži ili podmuklo ponašanje – ali ako je to slučaj, vjerojatno je dugoročno bolje da o tome saznate sada.

 

LAV

Rad u sjeni nikada nije lak, ali ovog tjedna možete vidjeti koliko je vrijedno hrabro se boriti s tamom i uroniti u vlastite emocionalne dubine. Planeti vas savršeno podržavajući u ozdravljenju od svih prošlih izdaja ili problema s povjerenjem koje imate zbog prijašnjih razočaranja u vezi. Ako postoji netko u vašem životu, možda nećete slijepo vjerovati toj osobi, ali također nećete graditi nemoguće zidove. Intimi možete pristupiti vjerujući onima koji su je zaslužili i provjeravajući riječi onih koji je nisu zaslužili. To vrijedi i ako ste slobodni, ali sada ponovno otvoreni za ljubav. Sljedeća osoba neće platiti za ono što vam je zadnja osoba učinila.

 

DJEVICA

Pitanja ljubavi i odnosa zasigurno će vam u ovom trenutku biti intenzivna – i jako ukusna! Vaš bi partner mogao biti spreman baciti se na vas na vrlo zabavan način koji potakne i vaše i njegovo srce. Sve misli o radu na svom popisu obaveza mogle bi nestati.  Singl? Možda ćete imati tajnog obožavatelja koji čeka u krilima! Vjerojatno misle da su diskretni, ali vaša osjetljiva priroda može vam pomoći da ih lako shvatite.

Nastavak na idućoj stranici…

Seiten: 1 2