Devica, Blizanci, Rak i Skorpija – Po 5 PRAVIH ISTINA o ovim znacima!

Devica, Blizanci, Rak i Skorpija – Po 5 PRAVIH ISTINA o ovim znacima!

August 3, 2018 Off By Pleomax993

Misljenja su podeljena kada su u pitanju pojedini horoskopski znaci, mnogo neslaganja postoji, a mi vam ovoga puta donosimo po 5 pravih istina o pripadnicima znaka Device, Blizanaca, Raka i Skorpije…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

  5 ISTINA o DEVICI:

1. Device nisu hladne osobe kao sto to mnogi smatraju, nego su device veoma emotivne, samo sto one ne dozvoljavaju svim ljudima da primete njihova osecanja.

2. Ne postoji problem koga device ne mogu resiti, device su osobe koje uz pomoc svoje inteligencije mogu svaki problem da rese, i za njih ne postoje neresivi problemi.

3. Devica svoju ljubav nikada ne dokazuje recima, nego samo delima, dela devica uvek govore umesto njih.

4.  Device su osobe koje sve drze pod kontrolom, ne moze devicu nista iznenaditi, ona je spremna na sve, faktor iznenadjenja kod nje ne postoji.

5. Device su osobe za koje je ljubav najvaznija, sve sto zele device jeste da imaju mnogo ljubavi u svom zivotu, device su spremne da ucine sve zarad ljubavi.

 

  5 ISTINA o BLIZANCIMA:

1. Blizance niko ne moze prevariti, blizanci su intuitivne osobe koje uvek mogu da znaju sta da ocekuju od bilo koje osobe ili od bilo koje situacije.

2. Blizanci su osobe koje karakterise njihova mudrost, blizanci su osobe koje uvek donose najbolje odluke, a svaki savet blizanaca je dragocen i on uvek moze pomoci ljudima.

3. Blizanci su osobe koje su veoma humane, uvek ce blizanci svima pomoci kada god su to u mogucnosti, blizanci vole da pomazu drugim ljudima.

4. Blizance moraju svi da postuju, blizanci ne tolerisu bilo kakvo nepostovanje, pa ona osoba koja zeli da ih ima kraj sebe ih mora mnogo postovati, blizanci zahtevaju postovanje drugih ljudi.

5. Blizanci su osobe za koje je porodica svetinja, nista na svetu za blizance ne postoji vaznije od njihove porodice, a za svoju porodicu su blizanci spremni na sve.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3