ONO STO ZELE MORA BITI NJIHOVO: Ovi znaci su SPREMNI na sve kako bi ostvarili svoj CILJ, ono sto POZELE to moraju i IMATI!

ONO STO ZELE MORA BITI NJIHOVO: Ovi znaci su SPREMNI na sve kako bi ostvarili svoj CILJ, ono sto POZELE to moraju i IMATI!

3 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Neke osobe su nesigurne, neke osobe se plase ukazanih prilika, neke osobe nemaju samopouzdanja, medjutim sa druge strane postoje osobe koje su uvek sigurne u sebe, osobe koje se ne plase nicega, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Bika i Skorpije…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

BIK

 

Bikovi su osobe koje nikada nisu previse zahtevne i to o njima zna svaka osoba koja ih poznaje, bikovi umesto da se konstantno bore za nesto oni zapravo uzivaju u svim onim razlozima za srecu koje imaju u svom zivotu, bikovi se tako ponasaju posto je njima veoma malo potrebno za srecu.

Bikovi su umerene osobe koje uvek imaju svoj pravac, bikovi se ponasaju veoma prirodno i spontano i oni nikada ne razmisljaju previse o svojim postupcima.

Iako su bikovi umereni, ipak postoje situacije u kojima bikovi pokazu svu svoju snagu, svoju hrabrost i samopouzdanje, a takve su situacije one kada je bikovima do necega mnogo stalo.

Kada je bikovima do necega mnogo stalo i kada nesto zele, oni to prosto moraju i imate, bikovi su spremni da budu koliko god je potrebno uporni, ali ono do cega im je stalo oni moraju imati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3