DNEVNI HOROSKOP za 12 OKTOBAR! Danas je za neke TEŽAK DAN!

Astro vam otkriva šta vas danas čeka.

OVAN

Dragi ovnovi, trebate dobro povesti racuna o tome kome govorite o vasim problemima, a narucito trebate dobro povesti racuna o tome kome govorite vase tajne. Nazalost, u vasem okruzenju postoji i previse osoba kojima vi verujete, a mnoge od tih osoba vam samo glume prijatelje.

BIK

Dragi bikovi, pred vama je dan tokom kojeg vam nece biti ni malo lako. Vama zvezde nece biti danas naklonjene i zbog toga vas ocekuje veliki broj problema. Vama ce danas zaista retko sta polaziti za rukom i zbog toga ce vam biti potrebna stalozenost.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi cete uskoro saznati od jedne osobe da vas bivsi partner nije zaboravio. Iako vi u pocetku necete zeleti da verujete u to, vi cete ipak to i sami moci da shvatite na osnovu postupaka koje ce vas bivsi partner ciniti. Vama ce se pruziti prilika za novi ljubavni pocetak.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Dragi rakovi, vi se trebate promeniti, jer se samo na takav nacin mozete izboriti za toliko zeljenu srecu. Vi prosto morate poceti da pokazujete sebicnost, a vi isto tako trebate poceti ciniti one stvari koje vam zapravo mogu doneti srecu.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je zanimljiv dan tokom kojeg vas ocekuje mnogo desavanja. Vas jedino manji problemi ocekuju danas na poslu, ali vas zato na vecini drugih planova vaseg zivota danas ocekuju samo brojni razlozi za srecu. Vama danas nece biti dosadno.

DEVICA

Drage device, vi ste u vezi sa osobom koja misli samo na sebe. Nazalost, vas partner se promenio i on uopste ne cini postupke sa kojima bi vas mogao usreciti, a vi ste sa druge strane i previse velikodusni. Vi od partnera trebate zahtevati promenu.

Nastavak na sledecoj stranici…