U NAREDNOM PERIODU.. Nekom slede DANI IZ SNOVA!

U narednom periodu astro prognoza

OVAN

U poslednje vreme osećate veliku dozu emotivnog zanosa i samog pokazivanja ljubavnih signala. Pa u tom segmentu nema potrebe da sebe uskraćujete dodatnog zadovoljstva i da se ograničavate. Jer je ljubav sama po sebi veoma lepa pojava i stvar koja vas svakako pokreće.

BIK

Imate osećaj da ste više nego ikada do sada spremni za određene romanse i same ljubavne priče. Ali iskreno niste sigurni u sve ono što vas očekuje. Zato je jako bitno da na pravi način budete iskreni prema sebi. I da se u tom smislu ne ustručavate.

BLIZANCI

Jako je bitno da se pre svega pokrenete. Da počnete znatno više da se družite. I da u tom smislu sebi dozvolite određene promene i izazove. Jer to je svakako nešto što može znatno više da vas motiviše i da vas u isto vreme i usreći.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Već duže vreme imate osećaj da voljena osoba neke stvari krije od vas. I da samim tim nemate potpuno otvoren i iskren odnos. Pa u tom smislu ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. I iz kog razloga emotivni partner nema potpunu slobodu u vašem odnosu. Naredni period bi mogao da donese promene.

LAV

Osobe u ovom znaku zodijka već duže vreme kriju određene simpatije i sama osećanja. Jer istinski nikako niste sigurni kako treba da postupate. I da li je na vama da preduzmete prvi korak. Pa sa tim u vezi morate da slušate svoje srce i da mu se u potpunost posvetite.

DEVICA

Jasno je da vam samo raspoloženje u poslednje vreme značajno varira. I da samim tim nikako ne možete da dođete do određenih zaključaka. I nikako niste u stanju da donesete neke konkretne odluke. Odluke u koje ćete biti i više nego sigurni. U narednom periodu poradite na tome.

Nastavak na sledećoj strani…