Dnevni horoskop za 23.septembar: Kome ce ovaj petak doneti vecu kolicinu novca?!

Dnevni horoskop za 23.septembar: Kome ce ovaj petak doneti vecu kolicinu novca?!

September 22, 2022 Aus Von dea

VAGA

Sve je u redu. Postoji neko ko je spreman na delu da vam svoju ljubav dokaze  i pokaze na delu. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je on osoba koja ce umeti da vas voli na pravi nacin, onako kako niko nikada nije…

 

SKORPIJA

Ovaj dan ce biti prilika da se posvetite sebi.Da uzivate u onome sto imate. Iz dana u dan vam je jasno da postoji neko ko bi za vas sve uradio. Dajte toj osobi sansu,  jer bi mogla da vas usreci. Nemojte biti u strahu od ljubavi.

 

STRELAC

Kada je u pitanju ovaj dan moramo reci da nece doneti promene. Ali to ne znaci da vama ne moze biti lepo. Imajte na umu da dolaze dani kada sve moze da bude moguce. Vazno je da vi donesete neke odluke.

 

JARAC

Konacno,pred vama su dani za ljubav. Dani kada ce sve biti moguce i kada cete moci da kazete da je nekome do vas stalo. Imajte na umu da nema sumnje da ce ovaj petak nekome biti sansa za veliki dobitak.

 

VODOLIJA

Sve je u redu, i moze se reci da ste konacno doneli odluku da uzivate u onom sto imate. Vi ste osoba koja je uvek pokusavala da usreci druge ljude. Ali, sada je doslo vreme kada ste spremni da se borite za sebe.

 

RIBE

Sve sto pozelite, vi bi ste mogli i da dobijete u danima koji su pred nama. Mnogo vam znaci jedan rak. No, ono sto moramo reci jeste da nema sumnje da je u pitanju osoba koja ce na delu da vam dokaze i pokaze svoje emocije. On oseca isto.

Seiten: 1 2