Dnevni horoskop za 29.oktobar: Subota koja sledi donosi promene!

Dnevni horoskop za 29.oktobar: Subota koja sledi donosi promene!

Oktober 28, 2022 Aus Von dea

 Moramo da kazemo da ce subota koja je pred nama biti jako zanimljiva…

OVAN

Vi ste znak koji ce u danu koji je pred nama imati priliku da se uveri u to da je voljen. Nema bas nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete moci da kazete da vam je neko na delu dokazao svoju naklonost.

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli. Ali je vas veliki problem sto vi stalno gledate u proslost. Sve dok se tako budete ponasali imajte na umu da se necete  docepati srece.

 

BLIZANCI

Subota koja je pred  nama ce doneti ostvarenje jedne velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da su pred vama dani kada cete moci da kazete da se konacno okrenulo i vase kolo srece.

 

RAK

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce vama ova subota doneti srecu. Vi ste neko kome slede jako prijatni sati. Ovaj dan ce mnogima od vas biti dan za pamcenje jer slede lepe vesti.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak.Svakako da ni u kom slucaju necete pogresiti ako mu date priliku. Ono sto oseca prema vama je znacajno i veliko i danas vam sledi dokaz.

 

DEVICA

Konacno cete i vi moci da kazete da  postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pšokaze svoju ljubav. Nema nimalo sumnje da ce vam ovaj dan doneti sansu za novu ljubav jer je to svakako ono sto i zasluzujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2