Ljubavni horoskop za  29.oktobar: Neko ne zna da kontrolise ljubomoru!

Ljubavni horoskop za 29.oktobar: Neko ne zna da kontrolise ljubomoru!

28 Oktobra, 2022 Off By dea

 Kada pricamo o ljubavi, izvesno je da ce mnogima ova subota biti zanimljiva…

 

 OVAN

Bitno  je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jasno je da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Samo,jako je vazno da pazite sta radite, nisu vam svi prijatelji.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo kada je u pitanju ovaj dan jeste da nema nimalo sumnje da ce zvezde biti na vasoj strani. Postoji neko ko bi zeleo da vas ima u svojoj blizini a danas cete saznati o kome je rec.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da vas voli jedan rak. Da je on iskren i da ni u kom slucaju necete  pogresiti ako mu date priliku. Ali, naravno, ako i dalje gajite emocije prema nekome iz proslosti, prvo sacekajte da se one ugase.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da je vazno da pazite kome sta obecavate. Imajte na umu da vam nisu prijatelji svi koji kazu da jesu. U danu koji je pred nama cete moci da kazete da vas neko voli iznad svega. Mislite o tome.

 

LAV

Ljubomora vam je veliki problem i voljena osoba ne zeli vise to da tolerise. Odana vam je i verna a vi na svakom koraku proveravate njeno ponasanje. Zapitajte se kako bi vama bilo na njenom mestu i sve ce vam biti jasno.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da postoji neko ko prema vama gaji jake emocije. Ali isto tako,vi niste spremni da toj osobi date priliku i to je velika istina. Gresite. Sreca je na korak od vas a vi  nikako da je zgrabite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2