DNEVNI HOROSKOP za CETVRTAK 5. JUL 2018. godine! Zvezde otkrivaju da jednog znaka ocekuje SUSRET SA SUDBINOM!

OVAN

Posao : Obratite paznju danas na ponasanje vasih kolega, vase kolege ce pokusati u danu pred vama da vas okrive za nesto, za sta uopste niste krivi, nemojte im to dozvoliti.

Ljubav : Iako se vama cini da postoje brojni neresivi problemi na planu vase veze, ipak to nije tako, sve te probleme koje imate u vezi mozete resiti obicnim kompromisom, problem je u tome sto ni vi a ni vasa voljena osoba niste spremni na kompromis.

Zdravlje : Moguce su migrene.

 

BIK

Posao : Ne mozete biti zadovoljni poslovnom situacijom u poslednje vreme, ipak u danu pred vama cete uspeti da vasu poslovnu situaciju unapredite, a vi cete to uraditi tako sto  cete u danu pred vama zabeleziti manji poslovni uspeh.

Ljubav : Vas partner uopste nema poverenja u vas, i to je tako vec odredjeno vreme, a vasa voljena osoba ce vam to dokazati u danu pred vama na odredjeni nacin.

Zdravlje : Ako se ne budete nervirali, vasa zdravstvena situacija ce biti dobra.

BLIZANCI

Posao : Ne postoje neresivi problemi, to bi bar vi trebali da znate posto ste mnoge probleme resili, a upravo u danu pred vama cete uspeti da resite veliki poslovni problem koji vam stvara poteskoce vec neko vreme, a vama ce to mnogo znaciti.

Ljubav : Vas partner vec odredjeno vreme smatra da se vi ne trudite dovoljno za uspeh vase veze, a upravo ce vam to vas partner zamerati u danu pred vama, pokusajte ubediti voljenu osobu da to nije tako i da je ona pogresila.

Zdravlje : Pazite se u saobracaju.

Nastavak na sledecoj stranici…