Ove poteze ni u ludilu nemojte činiti: Jarcu kopati po prošlosti, opravdavati se jednom Škorpionu!

Ove poteze ni u ludilu nemojte činiti: Jarcu kopati po prošlosti, opravdavati se jednom Škorpionu!

4 Jula, 2018 Off By luca

Jarac (22. prosinac – 20. siječnja)

Kada se svađate s Jarcem, najbolja stvar koju biste trebali učiniti je pokušati držati se teme.

Bez obzira na to koliko drugih misli vam dolazi u glavu, davno zaboravljeni problemi  ili nešto potpuno nebitno, sve to može apsolutno razbjesniti Jarca.

Oni mrze gubiti svoje vrijeme na kopanje stvari iz prošlosti i to ih samo dodatno uzrujava. Također, pokušajte izbjeći davati im razne primjere, to je u biti ista stvar kao da se ne držite teme, piše Higher perspectives.

 

Vodenjak  (21. siječanj – 18.veljača)

Mudro je ne podcijeniti ono što će Vodenjak učiniti kako bi pobijedio u svađi. Poslužit će se svim dostupnim argumentima.

Ako mislite da je neki Vodenjak nešto iz prošlosti zaboravio, varate se! Iznenadili biste se kako dugo može zamjerati.

Ponekad je najbolje samo ih pustiti da sami shvate neke stvari, umjesto da ih suočavate sa stvarima u kojima, po vašem mišljenju, griješe. Budite oprezni kada se upuštate u sukob s Vodenjakom.

Ribe (19. veljača – 20. ožujka)

Ribama je najbole suprotstaviti se s mirnim ponašanjem, inače, što ste vi glasniji ili dramatičniji, to će se oni više ljutiti.

Nikako nije dobra ideja podsmjehivati se Ribama, jer to je horoskopski znak koji će se posebno pobrinuti da vas povrijedi na svaki mogući način, kada napustite njihovo društvo.

Oni reagiraju bolje ako ste konstruktivni i ako izrazite sebe na stabilan način, inače ćete shvatiti što to znači navući njihov bijes, na više od jednog načina.

Ovan (21. ožujak – 19. travanj)

Ovan iz dna duše mrzi kada se ljudi prema njemu odnose na pasivno agresivni način. Ništa ih ne dovodi do toga da žele iskočiti iz svoje kože kao kada netko zapravo ne govori svoje mišljenje.

S Ovnom je najbolje pokušati suočiti se na način da iskreno kažete ono što mislite i da mislite ono što kažete.

Oni će namjerno reagirati na neuobičajene načine kako bi bili sigurni da znate točno kako se osjećaju i što planiraju učiniti vezano za to.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3