Dnevni horoskop za petak,27.oktobar:Stize poruka koju cekate!

Dnevni horoskop za petak,27.oktobar:Stize poruka koju cekate!

27 Oktobra, 2022 Off By dea

Dosli smo do kraja jos jedne radne sedmice. I mesec oktobar se zavrsava, iako nam deluje da je juce poceo…

 

OVAN

Vama ovaj dan nece doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Vrlo je moguce da cete se razocarati. Ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je zivot samo jedan i da umete da uzivate u njemu.

 

BIK

Odlicno cete biti raspolozeni u danu koji je pred nama. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da ce ovo biti period kada cete moci da kazete da je jednom lavu stalo do vas i da vas voli vise od svega. Cuda ce biti moguca.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dan za ljubav. To je ono sto je vrlo vazno. Dugo ste cekali na srecu ali ona napokon dolazi u vas zivot. Neki blizanci bi mogli da se zaljube u danu koji je pred nama.

 

RAK

Konacno, ovo ce biti jedan sjajan period za vas.To je vrlo vazno da kazemo. Imajte na umu da je bitno da ne odustajete od onog sto zelite. Neko bi mogao da vas voli iskreno ako bi ste mu dali priliku.

 

LAV

Konacno cete i vi dobiti lepe vesti kada je u pitanju posao. Jako vam znaci jedan rak i spremni ste na sve zbog njega, ali vam je ipak posao na prvom mestu. Otvoreno to recite i odredite prioritete.

 

DEVICA

Ovog dana nece doci do promena kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Jako vam znaci neko iz vase proslosti ali ipak niste spremni da toj osobi posaljete poruku i kazete joj sve sto vam je na srcu i dusi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2