Dnevni ljubavni horoskop za 12.septembar:U zivotu je sve moguce!

Dnevni ljubavni horoskop za 12.septembar:U zivotu je sve moguce!

September 11, 2022 Aus Von dea

 VAGA

Nema nimalo sumnje da vama  slede jako lepi trenuci. Vi ste onaj znak koji ce moci da kaze da je dobio sve sto zeli. Posle niza losih  trenutaka danas bi neke stvari mogle da se preokrenu u vasu korist. To je ono sto moramo reci.

 

 SKORPIJA

Konacno cete dobiti sve o cemu ste do sada samo mastali. Moguce je da ce ovaj dan doneti ostvarenje nekih vasih velikih zelja. Neko ste ko je spreman da bude tu za one koje voli i svaka vam cast na tome.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ste voljeni. Da postoji neko ko bi za vas sve uradio. Ali, ono sto je vazno, neko ste ko ima stav, i ko dobro zna kada treba da prasta, a kada je pravo vreme da nekome zauvek okrene ledja.

 

JARAC

Sve je u redu. Volite i voljeni ste. Jasno vam je da imate nekoga ko je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav. Toj osobi  treba da date priliku da to i uradi  jer bi mogla da vas jako usreci.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vama ce ovaj dan doneti srecu na polju ljubavi. Morate da znate da nema sumnje da je jednom raku iskreno stalo do toga da vas usreci.Sve ostalo je na vama.

 

 RIBE

Odlicno se osecate. Volite i voljeni ste. Ovaj ponedeljak moze da bude sjajna prilika  za ljubav. Posle niza razocarenja osmeh bi konacno mogao da bude na vasim usnama.

Seiten: 1 2