Dnevni ljubavni horoskop za 19.oktobar: Ono sto je vazno – znajte da srce ne gresi!

Dnevni ljubavni horoskop za 19.oktobar: Ono sto je vazno – znajte da srce ne gresi!

Oktober 18, 2022 Aus Von dea

 Dolaze dani kada bas nista nece biti nemoguce. Imajte na umu da bi ova sreda mogla doneti novi pocetak…

 

OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli vise nego sto mozete da  zamislite i da necete pogresiti ako mu date priliku. Voli vas vise nego sto mislite.

 

 BIK

Vama ce ovaj dan doneti ostvarenje zelja.To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan vam je sve jasnije da morate da krenete dalje. Dakle neka ovo bude period kada cete poceti vise da mislite o sebi i svojim zeljama.

 

BLIZANCI

Lepo se osecate i cinjenica je da je sreca ono sto ste vi i zasluzili. Moramo da kazemo da je jednom lavu stalo do toga da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.Necete zazaliti ako mu date priliku.

 

RAK

Sve je onako kako bi ste i zeleli. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca. Moramo da kazemo da vi treba da znate da je zivot jedan i da u njemu uzivate na pravi nacin.

 

LAV

Konacno, bitno je da ne odustajete od onog sto naumite. Imajte na umu da je doslo vreme za srecu i da je doslo vreme kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto ste zeleli. Nemojte gledati unazad.

 

 DEVICA

Sjajno se osecate i cini se da ce ova sreda biti dan za vas. Posle niza suza i razocarenja moramo reci da nista nije nemoguce i da cete biti na korak od ostvarenja vasih zelja. Bas kao sto ste i zasluzili.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2