Dnevni ljubavni horoskop za 23.septembar: Srce zeli jedno,a razum zna da je to pogresno!

Dnevni ljubavni horoskop za 23.septembar: Srce zeli jedno,a razum zna da je to pogresno!

September 22, 2022 Aus Von dea

Vreme je da se jedan znak pomiri sa tim da je svoje srce dao pogresnoj osobi…

 

 OVAN

Moramo reci da vama ovaj petak nece doneti ono sto zelite. Ne kazemo da ce to biti razocarenje,ali prosto,vreme je da pogledate istinu u oci. Osoba do koje vam je stalo jednostavno ne zasluzuje vasu ljubav.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. On je iskren prema vama i u to nema nimalo sumnje. Ako mu date priliku cinjenica je da bi mogao da vas usreci na jedan poseban nacin. Na vama je sve ostalo.

 

BLIZANCI

Konacno,dolaze dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Iz dana u dan vam je sve jasnije ko je osoba kojoj treba da date priliku. Neko vam jako znaci i sve vam je jasnije da je ta osoba iskrena i da oseca i zeli isto.

 

RAK

Konacno, ovaj dan bi mogao da bude prilika da mislite samo na sebe. Na svoje zelje. Da shvatite da je zivot samo jedan i da ste vi osoba koja kroji kako ce on da izgleda. Previse marite za tudja misljenja.

 

 LAV

Vama je jasno da se zauvek zavrsila jedna ljubavna prica. Isto tako vam je jasno da ste sami krivi jer niste znali da cuvate neciju emociju koja je bila iskrena. Razmislite o tome i bice vam jasno da vam kajanje nista ne vredi.

 

DEVICA

Moze se reci da ce ovaj dan biti prilika za novu ljubav. Posle ko zna koliko razocarenja, konacno bi ste mogli da kazete da je sve doslo na svoje. Ono sto moramo reci jeste da treba da slusate svoje srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2