Dnevni ljubavni horoskop za 9.septembar:Ne vracajte se u narucje bivse ljubavi!

Dnevni ljubavni horoskop za 9.septembar:Ne vracajte se u narucje bivse ljubavi!

September 8, 2022 Aus Von dea

Dosli smo do zadnjeg radnog dana u ovoj sedmici. Evo kome ce ovaj petak proci u znaku ljubavi…

 OVAN

Nemojte gledati unazad jer se tamo nista nije promenilo. Ma koliko da vam je stalo do nekoga znajte da nema nimalo sumnje da ta osoba nece nikad biti ono sto zelite. Ako joj date sansu, opet ce vam srce slomiti.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav. Svakako da toj osobi treba da date sansu pa cak i u slucaju da niste spremni jer ce umeti da vas osvoji.

 

 BLIZANCI

Nista se posebno nece desiti u danu koji je pred nama kada ste vi u pitanju. To je  ono sto moramo reci. Cini se da vi imate prevelika ocekivanja a to moze da bude greska. Vreme je da se fokusirate na neke druge stvari.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je on neko ko je spreman da se bori za vas na svaki moguci nacin. U to nema nimalo sumnje. Treba da se oslonite na svoj glas razuma ovog puta.

 

LAV

Sve sto zelite je jedna skorpija ali morate da znate da je ona zaista krenula dalje. Prestanite da gubite vreme. Sve svoje sanse kod nje ste prokockali i ne pada joj na pamet da se vraca onome ko joj je srce slomio.

 

 DEVICA

Mnogo toga ce doci na svoje. To je ono sto moramo da kazemo. Sve vam je jasnije da postoji jedan rak koji je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze. Ono sto je vazno, vi ste znak koji moze da ostvari svoje snove brze nego sto mislite.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2