Vikend ce ovim znacima biti sjajan,a evo kome sledi kajanje!

Vikend ce ovim znacima biti sjajan,a evo kome sledi kajanje!

September 8, 2022 Aus Von dea

Pred nama je jos jedan vikend. I moramo da kazemo da ce neki znaci da zazale zbog nekih svojih postupaka…

 

 OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je vama jasno ko je osoba do koje vam je stalo. Vi ste neko ko zna sta hoce od zivota,ali je stvar u tome sto se cini da se borite za osobu koja je pogresna.

 

 BIK

Ovaj vikend moze da donese ono sto ste dugo cekali. Posle niza suza i razocarenja, konacno osmeh da se pojavi na vasem licu.  Nemojte dizati svoje ruke od onog sto zelite, dozvolite sebi da uzivate na pravi nacin.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci sve na svoje. Sledi dan za ljubav, dani kada ce vam neko na delu dokazati svoje emocije. Samo je vazno da ne dizete ruke od onoga do cega vam je iskreno stalo.

 

 RAK

Moramo biti iskreni prema vama i reci da nema sumnje da vas neko voli iznad svega. Da postoji neko ko bi za vas sve uradio. Samo je vazno da ne obecavate nikome ono za sta niste sigurni da mozete i da ispunite.

 

 LAV

Sve je u redu. Ovog vikenda vam slede jako lepi i prijatni trenuci. Dugo ste cekali na to ali se cini da je sada doslo vreme kada cete biti nagradjeni za sve lepo sto ste u zivotu uradili,a nije bas kratak spisak svega toga.

 

 DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete shvatiti ko je osoba do koje vam je stalo. To je ono sto moramo da naglasimo.  Dajte toj osobi priliku jer ce ona umeti da ceni sve sto ste za nju uradili.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2