DVORAC TVOJIH NAJVECIH TAJNI! Izaberi jedan ”DVORAC” i on otkriva sta je ono sto KRIJES od svih, i da li ce se tvoja TAJNA ikada saznati!

DVORAC TVOJIH NAJVECIH TAJNI! Izaberi jedan ”DVORAC” i on otkriva sta je ono sto KRIJES od svih, i da li ce se tvoja TAJNA ikada saznati!

30 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Tajne nisu nista lose, svako od nas ima neku tajnu za koju ne zelimo da se sazna, obicno su tajne nesto sto krijemo duboko u sebi, nesto sto nam tugu donosi, nesto za sta ne zelimo da se sazna…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

DVORAC A.

 

Veoma malo tajni vi imate, vi ste osoba koja pokusava da bude prema svima iskrena, vi ste osoba koja ima veoma malo razloga da bilo sta skriva, ali ipak i kod vas ima jedna tajna za koju ne zelite da se sazna.

Dvorac koga ste izabrali otkriva koja je vasa najveca tajna i otkriva da li ce se ona ikada saznati:

”Vi imate samo jednu veliku tajnu, a ta tajna se tice ljubavi, vasa najveca tajna jeste da vi jos uvek volite vaseg bivseg partnera, jos uvek osecate veliku ljubav prema osobi sa kojom ste bili u vezi, upravo to krijete od svih i za to ne zelite da se sazna, a vasa tajna se nikada nece saznati osim ako vi tu tajnu ne saopstite nekoj osobi, ili osim ako ne priznate vasem bivsem partneru da ga jos uvek volite”.

Dvorac najvecih tajni otkriva da je vasa tajna zapravo to da jos uvek volite vasu bivsu ljubav, vasa tajna je nesto za sta niko ne zna, a dvorac otkriva da se vasa tajna nikada nece saznati, osim ako vi vasu tajnu ne otkrijete sami nekoj osobi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3