TVOJ ANDJEO CUVAR TE UPOZORAVA! Izaberi jednog “ANDJELA CUVARA“ i on ti donosi PORUKU u kojoj pise na sta treba da obratis paznju kako bi izbegao VELIKU TUGU!

TVOJ ANDJEO CUVAR TE UPOZORAVA! Izaberi jednog “ANDJELA CUVARA“ i on ti donosi PORUKU u kojoj pise na sta treba da obratis paznju kako bi izbegao VELIKU TUGU!

Juni 30, 2018 Off By Pleomax993

Andjeli cuvari su tu kako bi nas zastitili od svega, i kako bi nam poklonili neke razloge za srecu, medjutim andjeli cuvari mogu da nam nekada donesu i neku poruku u kojoj pise sta trebamo da ucinimo kako bi imali srece, ili kako bi izbegli neke probleme i tugu…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

ANDJEO CUVAR  A.

 

Vama tugu jedino moze da donese ljubav, upravo vama ljubav donosi kako srecu tako i tugu, vi ste trenutno u vezi u kojoj ima kako problema, tako i srece, a naravno da bi vi voleli da na planu vase veze nema uopste probleme.

Vas andjeo cuvar vam donosi poruku u kojoj pise na sta trebate da obratite paznju kako bi izbegli veliku tugu:

“Potrebno je da obratite veliku paznju na ponasanje vase voljene osobe, vasa voljena osoba vam uopste ne veruje, vasa voljena osoba smatra da ste ucinili neke postupke i da ste je izdali, mejdutim iako to nije istina, vasa voljena ipak razmislja o raskidu veze, pokusajte uticati na vasu voljenu osobu, pokusajte dokazati vasu voljenoj osobi da je pogresila i da nista od toga nije istina, jedino ako uspete u tome mozete izbaci veliku tugu“.

Vas nadjeo cuvar vam otkriva da vasa voljena osoba uopste nema poverenja u vas, otkriva da vam vasa voljena osoba ne veruje i da razmislja o  raskidu, upravo vas na to upozorava andjeo cuvar, porucuje vam da pokusate uticati na voljenu osobu i da pokusate dokazati vasoj voljenoj osobi vasu ljubav, jedino ako u tome uspete mozete izbeci veliku tugu, to je ono sto vam porucuje vas “andjeo cuvar“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3