Evo zasto je žena RIBA jednostavno JEDINSTVENA!

Ovo je dama koja ume da voli i koja se smatra najosecajnijom u celom zodijaku. Prosto je neko ko za emocije cini sve i ko ne moze da zivi bez ljubavi. Ova zena je  stub jedne porodice, jer kada voli voli do ludila   i na sve je spremna zbog ljubavi.

Moramo da naglasimo da je zena riba neko ko ce nastojati da usreci one koje voli bas uvek. Da im se nadje, da im pomogne, da  ih nasmeje.

Ona je jednostavno zena koja ce umeti da bude tipicni primer da postoje zene koje uvek dobiju ono sto zele. Jednostavno je takva.  Bice dokaz da     postoje zene koje    veoma malo traze  i kojima je veoma malo potrebno za srecu. U ljubavi ovoj zeni      jeste najvaznije da toj osobi moze da veruje.

Smatra da nijedan odnos   ne moze da opstane ako u  njemu nema prijateljstva i to je najveca istina.

Dalje moramo da dodamo da je zena rodjena u znaku ribe bas uvek odana i verna. Ne postoje nikakve sanse da ona  prevari ali isto tako ni da prevaru oprosti.

Umece da bude    dovoljno jaka da se  izbori za ono sto hoce ali i da ode od osoba koje ne   znaju da je cene.

Veoma je   jednostavna i moze se reci da je sitnica cini srecnom ali  isto tako da ce jedna  sitnica biti dovoljna   da b ude tuzna do neba. Emocije su njen broj jedan  u zivotu i sve radi sa njima. Prosto receno,   trebaju joj i za srecu i za tugu i   na svaki nacin se trudi da usreci one do kojih joj je stalo.

Ona je zaista  zena za primer.

Nastavak na sledecoj strani…