Zašto se ŽENE LAVICE boje muškarci?!

Žena u ovom znaku zodijka je ta koja život živi baš onako kako ona to želi!

To je žena koja svojim način života dominira u odnosu na ostale iz svog okruženja. Pre svega to je žena koja niakko ne dozvoljava da je bilo ko ograničava. Da joj bilo ko remeti njen način života. Da bilo ko pokuša da menja njene stavove i principe. Jer pre svega jako joj je važno da je ona sigurna u sebe. Da je sigurna u sve ono što radi. Da zna da u životu postupa isključivo i samo po sopstvenom osećaju. Jer samo na taj način ova žena može da dosegne sve što poželi. Može pre svega da ostvari sve što je i sanjala. Jer je žena koja se nikako ne zadovoljava sitnicama. I koja samim tim može dosta toga da uradi za sebe. Ona ima jako veliki uticaj na smau budućnost. Budućnost u smislu šta je ono što ova žena želi za sebe.

Nje se muškarci plaše zato što je teško nositi se sa jakom i samostalnom ženom. Njena snaga ih postidi. Samo jak i poseban muškarac može stati na crtu ovoj dami.

Takpođe, svako ko je upozna bude svestan njene ličnosti. Jer je žena koja odiše sigurnim i jakim karakterom i stavom. To je žena koja će uvek i u svakoj situaciji biti ono što jeste. Žena koja se ni najmanje ne sramoti bilo čega što se na nju odnosi. Jer je jako dobro svesna i svojih prednosti, ali i mana. I u odnosu na to žena je koja će sebe predstaviti u pravom svetlu. Sa druge strane teži velikoj i stabilnoj karijeri. Jer joj je u životu jako bitno da se oseća sigurno i samostalno. I da samim tim ni po kom segmentu ne zavisi.

Apsolutno da sve on o što želi, može sama sebi da priušti. Baš iz tog razloga ena je koja dosta ulaže u sebe. Kako u svoj fizički izgled, koji joj je i više nego bitan. Isto tako i u svoj unutrašnji mir i razvoj. Jer smatra da je žena zadovoljna samo ukoliko je kompletna. I ukoliko je žena koja je uvek sigurna i samouverena žena. Žena koja svojim pogledom može da pomeri planine.

Nastavak na sledećoj strani…