FARAONSKI horoskop otkriva ljubavnu sudbinu: Tko se mora paziti, koga čega idila, a čiji temperament “gori”

FARAONSKI horoskop otkriva ljubavnu sudbinu: Tko se mora paziti, koga čega idila, a čiji temperament “gori”

Juli 9, 2018 Off By luca

Iako je podjela znakova sasvim drugačija od one na koju smo navikli, uvid u egipatski horoskop zaista je fantastičan, a mnogi kažu i nevjerojatno točan! Kakva se sudbina vama sprema?

Dugo je egipatski horoskop za javnost bio potpuna nepoznanica. Kada su ga astrolozi otkrili, shvatili su da je podijeljen na 12 znakova, a da svakim od njih gospodari neki od egipatskih bogova. Iako je podjela znakova sasvim drugačija od one na koju smo navikli, uvid u egipatski horoskop zaista je fantastičan, a mnogi kažu i nevjerojatno točan! Kakva se sudbina vama sprema?

 

AMON – Bog proroka (01.01 – 02.02.)

Rođeni u ovom znaku posjeduju istinski talent da se zaljube na prvi pogled, i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obično je u pitanju neko javno mjesto, a osobu svoga života osvojit ćete tako što ćete zračiti srećom. Jednostavno, neće biti u stanju da odoli tolikoj pozitivnoj i privlačnoj energiji koju ćete emitirati.

SEBEK – Bog svete rijeke (03.02 – 04.03)

Ovaj bog je poznatiji kao bog-krokodil, a njegova je sveta dužnost bila da čuva blago Egipta. Osobe rođene u ovom znaku opčinjene su ljepotom, ali im treba skrenuti pažnju da ne dozvole da ih ta ljepota zaslijepi. Iza lijepe vanjštine treba zaviriti i pronaći krije li se još neki vrijedan kvalitet, ili čak možda i neka mana. Poslušajte i svoje srce, umjesto da vjerujete samo svojim očima.

OZIRIS – Bog plodnosti, vegetacije i Nila (05.03 – 09.04)

Ako ste rođeni u ovom znaku skoro je sigurno da vaš izbor partnera za cijeli život neće biti definiran samo na osnovu prvog utiska. Vama je potrebno dosta vremena da se zaljubite, ali će zato kada se rodi iskrena ljubav vrijeme raditi za vašu sreću. Vaša ljubav je čvrsta i pouzdana.

PTAH – Bog istine (10.04 – 02.05)

Osobe rođene u ovom znaku su jako iskrene i otvorene. Često zbog svoje prirode bivaju povrijeđene u ljubavi. Vrlo su praktične u izboru životnog partnera – bit će to obično neko koga dobro poznaju i tko je skoro stalno u njihovoj blizini. Kako se obično radi o nekome tko čvrsto stoji na zemlji i tko vrlo cijeni iskrenost, samo je pitanje vremena kada će u vama ugledati ljubav svoga života. Ne morate mnogo inzistirati, jer će sve ići samo od sebe.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3