Ovo su tri NAJUZBUDLJIVIJE stvari koje čekaju svaki znak u 2018. godini: Vage neka se pripreme za LUDILO!

Ovo su tri NAJUZBUDLJIVIJE stvari koje čekaju svaki znak u 2018. godini: Vage neka se pripreme za LUDILO!

9 Jula, 2018 Off By luca

Ovan

Oni koji su rođeni u znaku Ovna smatraju se najvećim filozofima i učiteljima Zodijaka. Jupiter u Škorpiji će im dati dublje razumevanje intimnih potreba ove godine. Upustićete se u nove veze, a već postojeće će biti učvršćene.

Povećenje plate ili napredovanje je ono što vas očekuje, jer će te se na posluti truditi da impresionirate svog šefa.

Vaš seksualni nagon će porasti, samo dobro pripazite sa kime delite tu energiju. Takođe, budite oprezni sa novim ljudima koje upoznajete i koliko se vezujete za njih jer ćete možda imati neke posledice

Bik

Budite spremni na aktivan ljubavni život ove godine. Ako se zaljubite, u sledećih 12 meseci ćete naučiti mnogo o odnosima. Izađite malo iz svoje zone udobnosti, probajte novu avanturi ili budtite otvoreniji prema različitim aktivnostima. Tako ćete uspeti danapravite i neko unutrašnje promene.

Dobre stvari dolaze onima koji čekaju.Šta god da vas je izazvalo da napravite neku promenu, niste pogrešili. Sledeće godine će biti vidljivi plodovi vašeg truda i rada.

Blizanci

Vreme je za napredak u vašoj karijeri. Uzmite trenutak da razmislite šta želite od svog poslovnog života i 2018. godina je pravi treenutak da to otpočnete. Ukoliko želite da napravite promenu, samo napred. Nova godina vam donosi dublje ljubavne veze, u odnosu na prethodnu koja baš i nije bila tako dobra.

Obratite pažnju na način na koji pristupate drugima, i kako vas tretiraju. Zapamtite, komunikacija je ključna. Pazite na svoje vreme i nemojte se obavezati za previše stvari odjednom.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3