HOROSKOP BLISKE BUDUCNOSTI..

HOROSKOP BLISKE BUDUCNOSTI..

12 Oktobra, 2022 Off By luca

Da li mi razmišljali o budućnosti ili ne potpuno je nevažno, jer nam budućnost svima dolazi. A zvezde otkrivaju svim znacima koja će im dešavanja obeležiti blisku budućnost na planu posla i ljubavi…

OVAN

POSAO:

Dragi ovnovi, vi ćete već tokom bliske budućnosti promeniti zaposlenje. Vama trenutno zaposlenje baš i ne odgovara, a vama će se ukazati poslovna prilika koju vi nećete moći, a ni želeti da propustite. Vama će se ukazati prilika na koju već dugo vremena čekate i vi ćete početi da obavljate veoma kvalitetno zaposlenje.

LJUBAV

Za ovnove u vezi:

Dragi ovnovi, situacija na planu vaše veze već jako dugo vremena nije onakva kakva bi trebala da budete. Ipak, to će se tokom bliske budućnosti promeniti. Upravo će vama bliska budućnost doneti mnogo lepih dešavanja na planu vaše veze, a vas isto tako očekuju neki postupci vašeg partnera na osnovu kojih ćete moći da shvatite da vas voljena osoba voli više od bilo čega drugog. Bliska budućnost će vam doneti sreću.

Za slobodne ovnove:

Dragi ovnovi, ono što je sigurno jeste to da ćete vi tokom bliske budućnosti moći da započnete ljubavnu priču, a samo od vas će zavisiti da li će se to i desiti. Vi ćete moći da započnete vezu sa osobom koja vam se mnogo dopada. Upravo će ta osoba početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje.

BIK

POSAO:

Dragi bikovi, vi nećete moći preterano da budete zadovoljni sa dešavanjima na poslu tokom bliske budućnosti. Vi nećete promeniti zaposlenje, ali ćete zato na trenutnom zaposlenju beležiti slabije rezultate od očekivanih. Vama bliska budućnost baš i neće doneti previše uspeha.

LJUBAV

Za bikove u vezi:

Dragi bikovi, vi niste svesni koliko je važa veza zapravo snažna, ali ćete vi toga postati svesni tokom bliske budućnosti. Upravo će vaša veza tokom bliske budućnosti proći kroz neke teške situacije i zbog svega toga će ona postati mnogo jača nego što je to sada slučaj. Sem toga vi ćete mnogo razloga za ljubavnu sreću imati zbog postupaka vašeg partnera.

Za slobodne bikove:

Dragi bikovi, bliska budućnost će vam doneti priliku koju nećete moći da propustite. Bliska budućnost će vam doneti priliku da započnete vezu sa osobom koja će vas biti dostojna. Upravo ćete vi tokom bliske budućnosti upoznati jednu i više nego kvalitetnu osobu i sa tom osobom ćete verovatno započeti vezu.

BLIZANCI

POSAO:

Dragi blizanci, vama dešavanja na poslu tokom bliske budućnosti baš i neće ispuniti očekivanja. Mnogo problema na poslu ćete imati, a zbog svih tih problema ćete jako često biti pod stresom. Ipak, vama će se isto tako tokom bliske budućnosti pružiti prilika da promenite zaposlenje.

LJUBAV

Za blizance u vezi:

Dragi blizanci, samo od vas će zavisiti da li će vaša veza opstati ili će se završiti tokom bliske budućnosti. Naime, vaš partner će učiniti neke stvari koje vam se baš i neće dopasti i zbog toga ćete razmišljate o ljubavnom kraju. A isto tako će se u vašem životu pojaviti jedna i više nego kvalitetna osoba.

Za slobodne blizance:

Dragi blizanci, vi ćete tokom bliske budućnosti preko jednog vašeg prijatelja upoznati veoma kvalitetnu osobu. Vi ćete zapravo na sve biti spremni kako bi sa njom započeli vezu, a veoma lako bi se moglo desiti da se to zaista i dogodi.

RAK

POSAO:

Dragi rakovi, vi ćete tokom bliske budućnosti moći da budete zadovoljni kako sa vašom poslovnom, tako i sa vašom finansijskom situacijom. Na poslu ćete beležiti jako dobre rezultate, dok problema sa finansijama nećete imati uopšte.

LJUBAV

Za rakove u vezi:

Dragi rakovi, vama će bliska budućnost u ljubavi biti svetla i vi možete biti ubeđeni u to. Vaša veza će zaista mnogo napredovati, a ljubav između vas i vašeg partnera će postati jača nego ikada pre. Bliska budućnost vam donosi veliku količinu ljubavne sreće.

Za slobodne rakove:

Dragi rakovi, bliska budućnost će vam doneti susret sa osobom iz vaše prošlosti. Vama će se u život vratiti osoba koju ste nekada mnogo voleli i upravo će ona početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje. Sa tom osobom ćete moći da započnete novu ljubavnu priču.

LAV

POSAO:

Dragi lavovi, vama će bliska budućnost doneti priliku koja će vas iznenaditi. Vama će bliska budućnost doneti priliku da promenite kako zaposlenje, tako i okruženje. Vama će se zapravo pružiti prilika koja će biti vezana za inostranstvo, a vi ćete povodom toga neku odluku morati da donesete.

LJUBAV

Za lavove u vezi:

Dragi lavovi, nažalost, vama dolaze veoma teški dani na planu ljubavi vašeg života. Lako bi se moglo desiti da se vaša veza završi tokom bliske budućnosti i to najviše zbog postupaka vašeg partnera. Upravo će vaša voljena osoba činiti neke postupke preko kojih ćete vi jako teško moći da pređete.

Za slobodne lavove:

Dragi lavovi, vi ćete tokom bliske budućnosti upoznati osobu koja će vas oduševiti već u trenutku. Vi ćete tu osobu poželeti kraj sebe, kao i ona vas. Međutim, vama će biti teško da sa tom osobom započnete vezu, jer će vam mnoge vaše drage osobe govoriti brojne loše stvari o toj osobi.

DEVICA

POSAO:

Drage device, vi u poslednje vreme razmišljate o promeni zaposlenja, ali vi tokom bliske budućnosti nećete promeniti zaposlenje. Ipak, vaša poslovna situacija će postati mnogo drugačija i bolja nego što je to sada slučaj i vi ćete sa njom moći da budete zadovoljne.

LJUBAV

Za device u vezi:

Drage device, vama će dešavanja tokom bliske budućnosti dokazati da se vašoj vezi smeši prelepa dalja budućnost. Vaša veza će tokom bliske budućnosti funkcionisati onako kako se samo poželeti može i vi ćete mnogo razloga za sreću imati.

Za slobodne device:

Drage device, vi hoćete započeti vezu tokom bliske budućnost i to sa jednom osobom koja će uskoro ući u vaš život. Međutim, vi baš i nećete moći preterano da budete zadovoljne sa dešavanjima na planu te veze.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI…

Stranice: 1 2