HOROSKOP LJUBAVNIH PROMENA: Zvezde porucuju da odredjenog znaka ocekuje novi LJUBAVNI POCETAK, dok OVOG znaka ocekuje RASKID do kraja meseca JULA!

HOROSKOP LJUBAVNIH PROMENA: Zvezde porucuju da odredjenog znaka ocekuje novi LJUBAVNI POCETAK, dok OVOG znaka ocekuje RASKID do kraja meseca JULA!

8 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Svaka osoba tezi velikoj i pravoj ljubavi i zeli je u svom zivotu, ali to je nesto o cemu samo mnogi mastaju, stvarnost je drugacija, stvarnost je takva da ljubav veoma cesto poklanja mnogo tuge, veoma su ceste promene na planu ljubavi koje donose samo tugu, mada postoje promene na planu ljubavi koje donose i srecu, a zvezde ovoga puta otkrivaju da odredjenog znaka ocekuje novi ljubavni pocetak, dok jednog znaka ocekuje raskid veze do kraja jula…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Znak koga ockeuje novi LJUBAVNI POCETAK do kraja JULA je BIK:

 

Bikovi se su osobe koje se veoma malo zale, bikovi ne vole da se zale, umesto toga bikovi se trude da nesto promene u svom zivotu kako bi im bilo bolje, medjutim cinjenica je da bikovi nemaju srece u ljubavi, cinjenica je da bikovi nemaju osobu kraj sebe kakva im je i potrebna, ali to ce se veoma brzo promeniti.

Zvezde za bikove imaju vesti koje ce ih oduseviti, zvezde otkrivaju bikovima da ih do kraja meseca jula ocekuje novi ljubavni pocetak.

Iako to sada bikovima izgleda nerealno, bikovi ce se sami u to uveriti, zvezde otkrivaju bikovima da ce do kraja meseca jula zapoceti novu vezu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3