NEZNI, PRAVICNI I ROMANTICNI pripadnici ova DVA znaka cine sve u IME LJUBAVI, biti sa njima u vezi je nesto poput ”NAJLEPSEG SNA”!

NEZNI, PRAVICNI I ROMANTICNI pripadnici ova DVA znaka cine sve u IME LJUBAVI, biti sa njima u vezi je nesto poput ”NAJLEPSEG SNA”!

8 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Za neke osobe je ljubav nesto najvaznije, za neke osobe je ljubav nesto bez cega ne mogu, neke osobe prosto sve cine u ime ljubavi, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova dva znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak sa kojim je biti u vezi nesto poput NAJLEPSEG SNA  je RAK:

 

Rakovi su emotivne osobe, rakovi su osobe kod kojih su emocije veoma snazno izrazene, a emocije rakova su uvek jasno vidljive, rakovi se ponasaju veoma nezno, razmisljanje rakova je nezno, sve sto rakovi cine oni cine na neki nezan nacin, a posebno se rakovi u ljubavi ponasaju veoma nezno.

Rakovi su spremni za ljubavni uspeh da se odreknu svega, ljubav je rakovima prvi prioritet i ona je to uvek bila, dok mnogi ljudi sanjaju bogastvo i putovanja, sa druge strane rakovi samo sanjaju veliku ljubav i uzivanje u sreci sa voljenom osobom.

Rakovima je ljubav sasvim dovoljna za srecu, a biti sa rakom u vezi je nesto poput ”najlepseg sna”.

Nemaju svi tu cast da budu sa rakom u vezi, nego tu cast imaju samo retke osobe, a svaka osoba koja je sa rakom u vezi nikada ni ne pomislja  da ode od raka, karakter rakova zadrzava njihovu voljenu osobu, a takodje i velika ljubav rakova.

Nastavak na sledecoj stranci…

Stranice: 1 2 3