NEZNI, PRAVICNI I ROMANTICNI pripadnici ova DVA znaka cine sve u IME LJUBAVI, biti sa njima u vezi je nesto poput “NAJLEPSEG SNA“!

NEZNI, PRAVICNI I ROMANTICNI pripadnici ova DVA znaka cine sve u IME LJUBAVI, biti sa njima u vezi je nesto poput “NAJLEPSEG SNA“!

Juli 8, 2018 Aus Von Pleomax993

Za neke osobe je ljubav nesto najvaznije, za neke osobe je ljubav nesto bez cega ne mogu, neke osobe prosto sve cine u ime ljubavi, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova dva znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak sa kojim je biti u vezi nesto poput NAJLEPSEG SNA  je RAK:

 

Rakovi su emotivne osobe, rakovi su osobe kod kojih su emocije veoma snazno izrazene, a emocije rakova su uvek jasno vidljive, rakovi se ponasaju veoma nezno, razmisljanje rakova je nezno, sve sto rakovi cine oni cine na neki nezan nacin, a posebno se rakovi u ljubavi ponasaju veoma nezno.

Rakovi su spremni za ljubavni uspeh da se odreknu svega, ljubav je rakovima prvi prioritet i ona je to uvek bila, dok mnogi ljudi sanjaju bogastvo i putovanja, sa druge strane rakovi samo sanjaju veliku ljubav i uzivanje u sreci sa voljenom osobom.

Rakovima je ljubav sasvim dovoljna za srecu, a biti sa rakom u vezi je nesto poput “najlepseg sna“.

Nemaju svi tu cast da budu sa rakom u vezi, nego tu cast imaju samo retke osobe, a svaka osoba koja je sa rakom u vezi nikada ni ne pomislja  da ode od raka, karakter rakova zadrzava njihovu voljenu osobu, a takodje i velika ljubav rakova.

Nastavak na sledecoj stranci…

Seiten: 1 2 3