HOROSKOP SRECNOG VREMENA: I na njihovu SRECU dosao je RED! Zvezde otkrivaju OVIM znacima da ih ceka NAJVECA MOGUCA SRECA!

HOROSKOP SRECNOG VREMENA: I na njihovu SRECU dosao je RED! Zvezde otkrivaju OVIM znacima da ih ceka NAJVECA MOGUCA SRECA!

Juli 29, 2018 Off By Pleomax993

Pre ili kasnije vreme srece nam svima dodje, bolje receno svima onima koji u srecu veruju na kraju dodje vreme uzivanja u sreci, a takav ce slucaj biti i sa pripadnicima ova DVA znaka, posto upravo njima zvezde porucuju da ih ocekuje uzivanje u najvecoj mogucoj sreci…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koga ocekuje uzivanje u NAJVECOJ MOGUCOJ SRECI je BIK:

 

Nikada bikove nije zivot mazio, nikada im nije poklanjao veliku srecu, bikovi su u svom zivotu imali mnogo, mnogo vise tuge nego srece, istina je bikovi nisu zasluzili tugu, ali to je cinjenica.

Bikovi su osobe koje su mnogo patile u zivotu, sve one osobe kojima se bikovi pomagali su ih izdale i razocarale, a to je bikovima donelo veliku tugu.

Ali bikovi su nesalomivi, oni veruju u srecu, oni znaju da ce vreme njihove srece doci, a zvezde otkrivaju bikovima da ih upravo to ocekuje, zvezde otkrivaju bikovima da vreme njihove srece uskoro dolazi.

Zvezde otkrivaju da bikovima vreme njihove srece pocinje vec 5. avgusta i trajace sve do 15. septembra, “kolo srece“ se okrece i konacno je dosao red i na srecu bikova.

Zvezde otkrivaju bikovima da ce tokom tog perioda imati toliko srece da ce se pitati da to sve nije san, upravo toliko prelepih trenutaka bikove ocekuje da ce se njima u nekim trenucima ciniti da je sve to samo san, ali to nece biti san nego stvarnost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3