KARTE LJUBAVNE BUDUCNOSTI: Izaberi jednu KARTU i ona otkriva sta ti BUDUCNOST sprema, ali budi oprezan jedna je znak da te ocekuje SAMOCA!

KARTE LJUBAVNE BUDUCNOSTI: Izaberi jednu KARTU i ona otkriva sta ti BUDUCNOST sprema, ali budi oprezan jedna je znak da te ocekuje SAMOCA!

Juli 29, 2018 Off By Pleomax993

U prirodi ljudi je da uvek imamo neku osobu na koju se mozemo osloniti, svima je nama potrebna osoba koja ce uvek biti tu za nas i koja ce nam poslanjati bezuslovnu ljubav, a naravno da se isto tako svi nadamo da cemo u buducnosti imati mnogo srece u ljubavi, ipak postoje nacin uz pomoc kojih mozemo saznati sta nas ocekuje u buducnosti kada je plan ljubavi u pitanju, a upravo odgovore o nasoj ljubavnoj buducnosti mogu da nam daju “karte ljubavne buducnosti“…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

KARTA LJUBAVNE BUDUCNOSTI 1.

 

Nije ni malo vama lako trenutno u vezi, vasa voljena osoba se najblaze receno ponasa neodgovorno, ali vi ipak ni ne razmisljate o raskidu, vi se nadate velikoj promeni i nadate se svetloj buducnosti sa vasom voljenom osobom.

Karta ljubavne buducnosti otkriva sta vam buducnost sprema:

“Vi cete i u buducnosti biti u vezi sa vasom voljenom osobom, vasa veza se nece nikada zavrsiti, pa cete ostvariti ljubavnu srecu sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi, jedina razlika ce biti u tome sto ce se vasa voljena osoba promeniti i sto cete imati mnogo vise ljubavne srece nego sto je to sada slucaj“.

Karta ljubavne buducnosti otkriva da cete biti sa vasom voljenom osobom i u buducnosti u vezi, otkriva da se vasa veza nikada nece zavrsiti, a da ce se jedino promeniti to sto cete u buducnosti imati mnogo vise ljubavne srece nego sto je to sada slucaj.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3