HOROSKOP ZA AVGUST 2018: Devicu očekuje ROMANTIKA, Jarčeve finansijski PROBLEMI!

HOROSKOP ZA AVGUST 2018: Devicu očekuje ROMANTIKA, Jarčeve finansijski PROBLEMI!

Juli 26, 2018 Aus Von luca

Jarac

Jedan napet mesec, posebno kada su finansije u pitanju. Neki priliv novca koji ste planirali sada može da izostane, a ipak se ne preporučuje da sada uzimate novčanu pozajmicu. Ipak, ako budete disciplinovani kraj meseca donosi razrešenje finansija. Emotivno partner može biti nežan i osećajan što će vam svakako prijati. Ne preporučuje se da započinjete ništa novo, već vam je dosta i ovo postojeće.

 Vodolija

Ljubav, veze i nove avanture će obeležiti ovaj mesec. Sada vas mogu gledati na drugačiji način gde će biti zainteresovani za vas, pa i da se trude da bi zadobile vašu pažnju. Slobodni treba da se opuste i uživaju dok zauzete osobe treba da poklone pažnju partneru i da čuvaju svoju vezu ili brak. Posao kreće u drugoj polovini meseca pa se nemojte početkom meseca nervirati što ne ide dobro. Bitno je da iskristališete neke partnerske odnose koji ne idu dobro.

Ribe

U ovom periodu su naglašeni druženje, komunikacija i putovanja, mada bi pojedine Ribe najviše volele da se povuku i osame. Zauzete Ribe se mogu lepo slagati sa partnerom i treba da posvete pažnju jedno drugome. Pojedine Ribe mogu imati priliku za neku edukaciju ili seminar, pa bi trebalo to da iskoristite jer vam je to bitno za unapređenje. Ovaj mesec je za vas dosta društven, a i buran na neki način.

 

Seiten: 1 2 3