Odaberite jednu kartu kako biste otkrili svoju tamnu stranu!

Odaberite jednu kartu kako biste otkrili svoju tamnu stranu!

Juli 26, 2018 Off By luca

Znate li svoju tamnu stranu? Imate li osjećaje koje prezirete? Radite li stvari o kojima vas je sram pričati? Postoji li dio vas koji biste htjeli eliminirati? Ili možda mrzite stvari koje svi drugi vole? Svi imamo tamnu stranu s kojom se bojimo suočiti.

Istraživanje i razumijevanje vaše tamne strane omogućit će vam da ponovno preuzmete kontrolu nad sobom, omogućit će vam da shvatite sebe i da spoznate sebe.

Izaberite jednu od ove 3 karte i otkrijte kakvu tamu nosite u sebi, a zatim pročitajte poruku namijenjenu za vas.

Ako ste odabrali kartu 1

Ono što je mračno u vama je to što krivite druge – za svoj život, za ono što vam se dogodilo i za ono što vam se događa. Možda imate neko svjetlo u sebi i ne krivite svoje roditelje, na primjer, ali tako smo navikli sebe smatrati žrtvom, da to često činimo gotovo po inerciji.

Možda mislite da imate lošu sreću u ljubavi ili ne razumijete zašto se vaš trud ne prepoznaje ili ne poštuje, ili zašto je teško ljudima da vas poštuju i cijene, piše Mss Natural Beauty.

Trebali biste prestati gledati na sebe kao na žrtvu cijelo vrijeme i zapravo preuzeti inicijativu kako biste dobili poštovanje i priznanje koje zaslužujete i tek tada ćete pronaći pravu sreću u životu.

 

Ako ste odabrali kartu 2

Vi ste intelektualizirali svoje unutarnje procese, svoju tamu. U mentalnom smislu vrlo dobro shvaćate sve što vam se događa, koga krivite, što treba iscijeliti, što ne treba raditi, a što treba učiniti.

Međutim, razumijete glavom, ali ne i srcem, u kojem se nalazi vaše svjetlo i zato ta tama ostaje u vama. Nemojte tražiti objašnjenje onoga što želite iscijeliti, neka vam srce samo sve osjeti i osvijetli vaš život.

Ako ste odabrali kartu 3

Uvjerenje da postoje “dobre” i “loše” emocije i osjećaji, to je tama koju je teško vidjeti. Odbacujući zavist, ljutnju, bijes, mržnju, pohlepu, razmišljajući o tome kako te emocije pripadaju samo drugima i da ih “prosvijetljeni” ljudi koji su na višoj razini svijesti ne osjećaju ili nemaju, time ste se već prepustili mraku, jer nitko nije savršen. Svi imamo svoju dobru stranu i svoju lošu stranu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2