Horoskop za PETAK I SUBOTU! Jedan znak će dobiti NEVEROVATAN PRILIKU, dok će drugi osećati KAJANJE!

Horoskop za PETAK I SUBOTU! Jedan znak će dobiti NEVEROVATAN PRILIKU, dok će drugi osećati KAJANJE!

September 2, 2021 Aus Von Jovana

VAGA

Sasvim je jasno da u sebi imate ozbiljan osećaj griže savesti. Sasvim je jasno da se sve te stvari dešavaju u potpunosti spontano. Ali isto tako sasvim je jasno da sve to ima jako jak uticaj na vas i na vaše raspoloženje. Koje je u poslednje vreme veoma nedefinisano.

ŠKORPIJA

Osobe u ovom znaku zodijaka jako je bitno da postavite realna očekivanja kada je voljena osoba u pitanjuu. Jako je bitno da pre svega verujete u sve ono što radite. Da istinski budete svesni svega š’to se dešava oko vas.

STRELAC

Strelac, budite svesni svoje ličnosti i svog karaktera. Nema potrebe da dozvoljavate bilo kome da utiče na vas. Da utiče na vaš stav i vaše mišljenje o bilo čemu. Jer je jasno da ste osoba koja pre svega jako dobro zna šta i na koji način radi u životu.

JARAC

Jarac, pravi je trenutak da se prepustite ljubavnim čarolijama. Pravi je trenutak da istinski verujete u sve ono što se realno dešava okio vas. Jednostavno naučite da uživate u svakom momentu i svakoj sekundi. Jer ćete jedino na taj način biti u potpunosti srećni i zadovoljni.

VODOLIJA

Oosobe u ovom znaku zodijaka su veoma emotivne i osećajne. Sasvim je jasno da možete istinski da se fokusirate na partnera. I da pre svega u potpunosti budete predani i lojalni baš toj jednoj osobi.

RIBE

Vi ne znate da sakrijete emotivno raspoloženje. Nikako ne znate da se ponašate kao osoba koja je hladnokirivna. I to su svakako stvari koje partner u vama može jako lako da vidi i oseti.

Seiten: 1 2