INDIJSKA LJUBAVNA MAGIJA otkriva kada ces upoznati OSOBU TVOG ZIVOTA sa kojom ce ostvariti sve LJUBAVNE SNE! Izaberi jednu sliku ”INDIJSKE MAGIJE” i ona ti otkriva kada te to OCEKUJE!

INDIJSKA LJUBAVNA MAGIJA otkriva kada ces upoznati OSOBU TVOG ZIVOTA sa kojom ce ostvariti sve LJUBAVNE SNE! Izaberi jednu sliku ”INDIJSKE MAGIJE” i ona ti otkriva kada te to OCEKUJE!

3 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Hteli mi to da priznamo ili ne, ali srodne duse postoje, iako mnogi ne veruju u to, vremenom shvatimo da je to zaista istina, svako od nas upozna svoju srodnu dusu, osobu svog zivota samo to neki ucine pre, a neki kasnije, ipak sve nas to ocekuje, a indijska ljubavna magija moze da nam otkrije kada nas to ocekuje…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

INDIJSKA LJUBAVNA MAGIJA  A.

 

Predstavljate osobu koja nekada ne zna sta ima sve dok to ne izgubi, vi ste osoba koja je bila u vezi u kojoj je imala srece, ali i tuge, ali vi niste  vise mogli da trpite ponasanje vase voljene osobe, vasa voljena osoba vas je povredjivala pa se zbog toga vasa veza zavrsila.

Indijska ljubavna magija otkriva kada cete upoznati osobu vaseg zivota:

”Vi ste osoba koja je vec upoznala ljubav svog zivota, vi ste vec bili u vezi sa osobom koja vam je sudjena, a ta osoba je zapravo vas bivsi partner, iako ste vi mnogo problema imali u toj vezi zapravo je ta osoba sa kojom ste bili u vezi ona koja je osoba vaseg zivota, ali vi ne trebate da zalite zbog kraja te veze, nemate razloga za to posto cete ponovo sa tom osobom zapoceti vezu, vi cete to uciniti posto je vama sudjeno da sa tom osobom ostvarite sve vase ljubavne sne”.

Indijska magija otkriva da ste vi vec upoznali osobu vaseg zivota, ta osoba predstavlja vaseg bivseg partnera, ipak ljubavna magija otkriva da ne trebate da zalite zbog zavrsetka te veze u kojoj ste bili sa tom osobom, ne trebate posto cete ponovo sa tom osobom zapoceti vezu i sa tom osobom cete ostvariti vase ljubavne sne, to je ono sto vam otkriva indijska ljubavna magija.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3