MAGICNI KOVCEG ZELJA, HVATAC SNOVA I AMAJLIJA SRECE –  ”MAGICNI SIMBOL” koga izaberes ce ti ostvariti nesto sto TVOJE SRCE DUGO ZELI,  izaberi jedan i saznaj sta ce tebi OSTVARITI!

MAGICNI KOVCEG ZELJA, HVATAC SNOVA I AMAJLIJA SRECE – ”MAGICNI SIMBOL” koga izaberes ce ti ostvariti nesto sto TVOJE SRCE DUGO ZELI, izaberi jedan i saznaj sta ce tebi OSTVARITI!

3 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Nekada zelimo samo malo srece, nekada zelimo samo da sreca zameni tugu u nasim zivotima, a ne postoji bolji nacin za to od ostvarenja necega do cega nam je mnogo stalo, a upravo postoje magicni simboli koji mogu da nam ostvare sve ono zelimo, a upravo su takvi simboli magicni kovceg zelja, hvatac snova i amajlija srece…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNI KOVCEG ZELJA  A.

 

Izabrali ste ovaj magicni kovceg zelja posto zelite da vam se ostvari zelja, vi ste ubedjeni da vam najvecu kolicinu srece moze doneti upravo ostvarenje vase velike zelje.

Magicni kovceg zelja vam otkriva sta ce vam se ostvariti:

”Vama ce se ostvariti zelja do koje vam je najvise stalo, vi imate zelju koja vam je vaznija od svega, koja vam je vaznija od bilo kakvog bogastva, vama je ta zelja ubedljivo najvaznija, a upravo ce vam se ta zelja ostvariti, vasa zelja ce vam se ostvariti na predivan nacin, a upravo ce vam to doneti toliko zeljenu srecu”.

Magicni kovceg zelja otkriva da imate zelju do koje vam je najvise stalo, otkiva da vam je do te zelje stalo mnogo vise u odnosu na sve ostalo, a magicni kovceg otkriva da ce vam se ta zelja ostvariti, dakle vama ce magicni kovceg zelja ostvariti najvecu zelju, a to ce vam doneti srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3