INDIJSKI VIKEND HOROSKOP: Bika cekaju probmene, a nekome predstoji tezak vikend!

INDIJSKI VIKEND HOROSKOP: Bika cekaju probmene, a nekome predstoji tezak vikend!

September 7, 2023 Aus Von Jovana

Indijski vikend horoskop za sve znake zodijaka…

OVAN

Indijski vikend horoskop porucuje da tokom vikenda su moguce promene. Vi ste ponekad kralj vaznih vesti. Ono što je sigurno jeste da u poslednje vreme postoje brojni nesporazumi između vas i voljene osobe. Zato je jako bitno da se pozabavite upravo sa tim segmentom. I da pre svega dođete do rešenje zašto se to dešava. I šta je to što stvara tenziju i napetost u vašem odnosu.

BIK

Ukolko želite da unapredite odnos i da razvijete vašu ljubav nee stvari su i više nego neophodne.  Moguce su promene, ako ih vi pokrenete. Pre svega jako je bitan sam odnos koji imate sa voljenom osobom. Kao i komunikacija koja pre svega mora da bude potpuno otvorena, jasna i direktna.

BLIZANCI

Pokažite da ste pre svega realna i zrela osoba. Da ste sposobni da razlikujete neke stvari i da ne postupate i dalje nepromišljeno. Jer pre svega morate da znate da ishitrenim postzupcima nećete ništa postići.  Moguce su velike promene.  I ono što je još bitnije postoje verovatnoće da partnera na taj način distancirate.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Imate osećaj da vam se u životu dešavaju potpuno nerealne stvari. Imate osećaj da vam u životu dolaze sve nepredviđene stvari i segmenti. Ali baš sve ono što vam u potpunosti prija. Sve ono što vam istinski i odgovara. Zato morate da budete pre svega veoma objektivni.

LAV

Oosobe u ovom znaku zodijaka očekuje veliko razočaranje. Doživećete veliku izdaju. Prijatelj će vam u najpotrebnijem trenutku zabiti nož u leđa. I bićete osoba koja će na svojim leđima doživeti veliki teret.

DEVICA

Devica, jako je bitno da stvari preuzmete u svoje ruke. I da budete osoba koja će na pravi način znate da donese odluku. Osoba koja će biti i više nego odgovorna, ozbiljna i zrela. Osoba koja sasvim jasno zna šta želi i u tom pravcu uvek i ide.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2